21 oct. 2020 | 13:21

Bianca Drăgușanu a cedat nervos. Ce a făcut iubita lui Alex Bodi, chiar în acest moment: „Niște idioți”

Monden
Bianca Drăgușanu a cedat nervos. Ce a făcut iubita lui Alex Bodi, chiar în acest moment: „Niște idioți”
Bianca Drăgușanu, revoltată pe internet. Ce mesaj a transmis vedeta?

Bianca Drăgușanu, cu nervii întinși la maximum! Cunoscuta vedetă a răbufnit în fața fanilor. Mesajul dur al fostei asistente de televiziune către autorități și nu numai! Aceasta a reușit rapid să-și atragă multe antipatii.

Bianca Drăgușanu, revoltată pe internet. Ce mesaj a transmis vedeta?

Celebra fostă asistentă păcătoasă a avut o ieșire nervoasă în fața urmăritorilor săi de pe Instagram. Iubita lui Alex Bodi s-a săturat până peste cap de criza sanitară și de virusul inventat de autorități, spune aceasta. Cei care o urmăresc pe blondină în mediul online, dar și în aparițiile publice, au putut observa cum rar s-a aliniat cetățenilor care cred în coronavirus. Aceasta s-a arătat extrem de revoltată în special după ultimele restricții, mai cu seamă când a auzit de închiderea școlilor și a grădinițelor. Cu toate astea, partea bună a fost că datorită acestei situații Bianca și Sofia au putut petrece mai mult timp împreună. Fosta soție a lui Victor Slav a putut astfel să o ia peste tot pe fiica ei.

Au tras o fugă la atelier, au mers în parc, s-au plimbat, iar mai apoi au petrecut foate mult timp acasă, dar și la salonul de înfrumusețare. O perspectivă lăudată de unii fani a fost atunci când Bianca s-a gândit ca în mesajul ei să aducă în prim-plan și mamele care nu au posibilitatea de a se ocupa atâtea ore de copii lor din cauza job-ului. „La mine e simplu, dar sunt curioasă ce fac celelalte mame care au două-trei job-uri sau chiar un job de la 8:00 la 16:00, ce fac, dacă idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Bianca Drăgușanu, ieșire nervoasă din cauza noilor restricții

Bianca Drăgușanu, ieșire nervoasă din cauza noilor restricții

Primele declarații ale fostei asistente păcătoase despre episodul violent

Invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, niciunul din amorezi nu a dorit să comenteze episodul violent mult discutat în lumea mondenă. Blondina a încercat să evite orice întrebare a moderatorului despre agresiune, iar Bodi s-a făcut ca nevăzut în dialogul celor doi. „Eu vreau să îți salvez onorarea! Bianca, de ce mă privești așa?”, a spus Măruță.

„Eu sunt purtătorul lui de cuvânt și nu vrea să spună nimic. Nu vreau să vorbesc despre asta că se speculează prea mult. Nu mă interesează ce a văzut lumea, dacă suntem aici înseamnă că suntem bine. În loc să mă întrebi de unde am rochia asta, de unde vin la ora asta… alte lucruri…”
Bianca Drăgușanu