Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, apariție bizară la un restaurant. Ce au făcut apoi cei doi le-a pus un mare semn de întrebare oamenilor

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, apariție bizară la un restaurant. Ce au făcut apoi cei doi le-a pus un mare semn de întrebare oamenilor
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ieșire bizară la restaurant. Ce au făcut vedetele?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trezesc din nou semne de întrebare. Cei doi au ieșit la cină într-un restaurant din Capitală, dar ieșirea nu a fost una simplă, ci puțin ieșită din comun, mai ales în ceea ce-i privește. Ce gest au făcut amorezii în public?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ieșire bizară la restaurant. Ce au făcut vedetele?

Unul din cele mai controversate cupluri de la noi a fost surprins de paparazzi spynews.ro la cină într-un restaurant din Capitală. Ipostaza în care s-au afișat în public a trezit un mare semn de întrebare în rândul fanilor. Cei doi s-au împăcat din nou, iar chiar și episodul extrem de violent din cuplu nu a putut sta în calea fericirii lor, dar cu toate astea…ceva nu se leagă. Cu toate că au fost surprinși în tandrețuri, ipostazele romantice s-au șters rapid cu buretele din cauza gestului de la finalul apariției publice. Ceea ce a urmat nu putea fi indicat de nimeni. Fosta asistentă păcătoasă și actualul partener au lăsat deoparte scandalurile și au demonstrat că iubirea lor poate trece peste orice.

Împreună…dar separați!?

S-au despărțit, s-au împăcat și au luat-o de la capăt de zeci de ori, dar azi tot împreună îi regăsim. Deși pozează în cuplul perfect pe rețelele de socializare, realitatea spune altceva, au sesizat unii dintre fani. Amorezii s-au sărutat, s-au apropiat foarte tare, au discutat de una și de alta, dar mai apoi blondina a rupt rândurile și a ieșit afară să-și aștepte parcagiul care a îndrumat-o spre bolidul de lux cu care a venit. La scurt timp, Bodi a ieșit și el din restaurant, iar după ce și-a luat sacoul din mașină în care se afla un teanc de bani, i-a dat șpagă parcagiului și a plecat val vârjet. Totuși…de ce au plecat aceștia separat nu înțelege nimeni, mai cu seamă că timpul dintre părăsirea localului a celor doi a fost unui foarte scurt, aprope nesemnificativ.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ieșire bizară la restaurant
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ieșire bizară la restaurant

De ce a bătut-o afaceristul?

“Bianca i-a spus lui Alex că nu a fost la milionarul turc acasă. Numai că, surpriză, el a aflat cu totul și cu totul altceva. A confruntat-o pe Bianca, însă ea a negat. I-a arătat probe, însă ea și atunci a spus că totul e o invenție din partea cuiva care vrea să îi facă rău. Așa că Alex i-a cerut Biancăi să îl sune pe turc, iar în cele din urmă, cei doi bărbați au și ajuns să schimbe câteva cuvinte. După ce a închis telefonul, Alex s-a pus cu bătaia pe Bianca, fără să o mai lase să spună un cuvânt. Și a bătut-o până a lăsat-o leșinată, pur și simplu. S-a oprit când și-a dat seama că e la un pas să o omoare. Nicio femeie care se respectă nu ar sta să îndure așa ceva”
Apropiați ai Biancăi  

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI