Jorge a șocat, în direct la TV. Își dă fiul cu ojă: ”Spune că e fată”

Jorge a șocat, în direct la TV. Își dă fiul cu ojă: ”Spune că e fată”
Jorge si fiul sau, David

Jorge a șocat pe toată lumea, în direct la TV. Cântărețul a declarat că își dă fiul cu ojă pe unghii. Micuțul spune că este fetiță, iar artistul nu este deranjat de asta.

Fiul lui Jorge se crede fetiță. Artistul îl dă cu ojă și îi cumpără păpuși

Jorge a declarat care își dă fiul cu ojă și îi cumpără păpuși. Artistul spune că asta nu îl deranjează deloc.

Jorge, simpaticul artist de origine aromână a fost invitat în cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la PRO TV, unde i-a mărturisit acestuia că fiul său David vrea să se joace cu păpușile.

Jorge i-a cumpărat micuțului o păpușă

În plus, cântărețul a povestit, amuzat, că cel mic i-a cerut să îl dea cu ojă pe unghii. Artistul a declarat că i-a făcut pe plac băiețelului său și i-a colorat unghiile o singură dată, iar surprizele nu s-au terminat aici.

Micuțul David a insistat ca părintele său să-i cumpere o păpușă. Întrebat de Jorge dacă vrea să-i dăruiască și o mașinuță, David a spus că nu. Explicația ar fi că fiul lui Jorge i-a spus cântărețului că se consideră fetiță.

David nu a vrut mașinuță

Am crezut că în sfârșit a venit un bărbat în casă. Și, când colo, el se joacă cu păpușile și îmi cere să-l dau cu ojă. L-am dat o dată, de ce să nu o fac. Nu mă deranjează, poate alege ce vrea să fie când va fi mare. Mi-a cerut cu disperare o păpușă și a trebuit să mergem mulți kilometri până la magazin să i-o iau.

S-a dus glonț la păpușă și a luat-o. L-am întrebat dacă vrea și o mașinuță. M-a repezit, mi-a spus că nu, cum adică să-i iau mașinuță? În altă zi mi-a zis direct. Am Instagramul plin de mesaje, oameni care îmi scriu cum e posibil să fac așa ceva. Nici nu știu ce să le răspund. Sper ca, până fiul meu va fi mare, să fie o societate de oameni mai destupați la minte”, a povestit Jorge în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

O parte din internauți este de partea lui Jorge

Jorge este considerat, de mulți internauți, drept ”tatăl de care mulți ar avea nevoie”. În timp ce unii internauți îl critică pe fostul prezentator „Masked Singer România” pentru felul în care își crește propriul copil, considerând-ul prea permisiv, cei mai mulți dintre cei care-l urmăresc i-au transmis mesaje de încurajare și i-au dat dreptate.

Aceștia i-au transmis că-i admiră dedicația, răbdarea și iubirea pe care i le poartă fiului său David.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI