EXCLUSIV Americanu’ din La Bloc slăbește pe zi ce trece, dar își umple portofelul. Cât câștigă Emil Mitrache în doar 3 ore

EXCLUSIV Americanu' din La Bloc slăbește pe zi ce trece, dar își umple portofelul. Cât câștigă Emil Mitrache în doar 3 ore

De când a rămas fără job în televiziune, fostul actor din serialele ”La Bloc” și ”Nimeni nu-i perfect”, Emil Mitrache, s-a reinventat. Acesta a fost nevoit să recurgă la cu totul altă meserie pentru a-și putea întreține familia.

EXCLUSIV Americanu’ din La Bloc slăbește pe zi ce trece, dar își umple portofelul

Emil Mitrache pare că a renunțat la meseria de actor, de vreme ce nu a mai fost distribuit în niciun proiect de televiziune. ”Americanu`” a pornit-o pe un alt drum și se pare că îi merge de minune: a renunțat și la taximetrie, iar în prezent este ghid turistic, străbătând lumea în lung și-n lat pentru a le prezenta oamenilor frumusețile patriei.

Emil Mitrache a vorbit despre noului job, acela de ghid turistic:

„Da, e adevărat, sunt ghid de câteva săptămâni. Acum când vorbesc cu voi sunt plecat din Bucureşti, la Mănăstirea Polovragi. Îmi place ceea ce fac, dar să ştiţi că nu este chiar aşa uşor. Trebuie să ai multe calităţi, să fii sociabil, să ştii să vorbeşti atât în română, cât şi în engleză, să ştii istorie şi să fii foarte documentat pentru că niciodată nu ştii ce întrebări primeşti din partea turiştilor cu care eşti. Am fost săptămâna trecută cu un grup de japonezi care nu ştiau engleză, dar aveau un lider de grup, tot ghid, care ştia limba lor şi apoi le traducea din engleză. A fost un pic mai greu, dar m-am descurcat. E o meserie ca oricare alta, am trecut de la şofer Uber la ghid turistic. Nu e nimic spectaculos”, a spus acesta, în iunie anul trecut, pentru Click.ro.

Emil Mitrache si familia

Cât câștigă în doar trei ore

Mutarea a fost una de bun augur pentru el, dat fiind faptul că s-a transformat total: a slăbit foarte mult, semn că munca depusă îl solicită. În prezent, activează tot ca ghid turistic pe trasee montane, iar un tur de 3 ore cu el ca ghid turistic pe un astfel de traseu costă 500 de lei. Desigur, compania își oprește o parte din bani, dar pare oricum că și lui îi rămân suficienți bani încât să își întrețină familia, din moment ce a rămas în același domeniu de anul trecut până acum.

Programul său este unul variat, în funcție de grupurile pe care le însoțește. Printre calitățile care îl recomandă, așa cum a afirmat și Emil Mitrache, este aceea că îi place să comunice cu oamenii și să le satisfacă orice curiozitate. Cert este că lui Emil Mitrache îi place de minune ceea ce face, iar asta transpare din dăruirea și aplecarea către nevoile turiștilor săi.

Reamintim că nu doar Emil Mitrache a schimbat macazul pentru a-și putea întreține familia, ci și fostul său coleg de serial, Dragoș Moștenescu (alias Costel), acesta aflându-se momentan peste hotare, în Anglia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI