Vedeta PRO TV care l-a ales pe Dumnezeu. A renunțat la showbiz pentru viața la mănăstire

Vedeta PRO TV care l-a ales pe Dumnezeu. A renunțat la showbiz pentru viața la mănăstire
Vedeta PRO TV care l-a ales pe Dumnezeu. A renunțat la showbiz pentru viața la mănăstire

O vedetă PRO TV  a surprins pe toată lumea atunci când a ales calea lui Dumnezeu. Fanii au fost surprinși să vadă că renunță la viața de showbiz cu care a fost obișnuită pentru viața petrecută în mănăstire.

O vedetă PRO TV a dat viața de showbiz și a ales calea lui Dumnezeu

Pentru mulți alegerea lui a fost o reală surpriză, dar pentru familie și colegii de breaslă ce au ajuns să-l cunoască bine în timpul proiectele împreună nu a fost nimic ieșit din comun, ba chiar firesc.

Fostul jurat al emisiunii „Cântă acum cu mine” și actor în celebrul serial „Tribplusec” a luat o hotărâre uriașă și a ales calea monahală. Andrei Ciopec nu e deloc primul artist care a decis săși schimbe radical viața. Aici îi amintim pe: Dragoș Pîslaru, Monica Fermo, Nelu Curcă, Ovidiu Cuncea sau Silviu Biriș.

“Alături de Fratele Andrei, fostul actor Andrei Ciopec. Mi-a fost dor de el. L-am căutat la Mănăstirea Sihăstria Putnei şi l-am găsit. Ne ştim de câţiva ani buni, datorită Părintelui Irineu Curtescu, când traversam amândoi o perioadă a vieţii nu foarte frumoasă. Dumnealui mi l-a recomandat că fiind “Andrei Actorul”. A fost o adevărată binecuvântare plină de încărcare sufletească şi duhovnicească toată experienţa de la Sihăstria Putnei.

Aşa cum l-am cunoscut, Andrei e mereu gata să împărtăşească un gând şi un sfat, oferind totul. Săptămâna această s-au împlinit ani ani de când Andrei a ales lumea monahală, gândindu-se la noi toţi şi rugându-se pentru noi. Blagosloviţi şi iertaţi!”, au fost cuvintele tânărului actor Andrei Dumitrescu, care se referă la Andrei Ciopec.

“Sunt în căutări şi toată viaţa am fost în căutări. Vreau să ajut oamenii”

“Sunt în căutări şi toată viaţa am fost în căutări. Mă gândesc să mă îndrept şi spre muzică, e o formă de exprimare, poate şi o facultate de teologie. Dar vreau să identific şi să îmi fie mie foarte clare idealurile pe care le am, să le adun şi să le folosesc într-o singură direcţie, şi anume în a-mi distruge egoul şi a ajută oamenii. Să mă fac eu cât de mic pot – s-ar putea să îmi ia o viaţă întreagă şi s-ar putea să nu reuşesc – dar importantă e lupta, nu izbânda, şi sper că prin ceea ce fac să pot ajută oamenii. Vreau să scot o carte de poezie, să scriu un român, să scot un album folk…”
Andrei Ciopec (Sursa: știri.botoșani.ro)