Cătălin Zmărăndescu a făcut-o să plângă pe Otilia Bilionera. A urlat la ea la Survivor

Cătălin Zmărăndescu a făcut-o să plângă pe Otilia Bilionera. A urlat la ea la Survivor
Cătălin Zmărăndescu a făcut-o pe Otilia să plângă. Ce gest a deranjat-o pe cântăreață?

Clipe pline de lacrimi și nervi întinși la maximum în ediția cu numărul trei de la ‘Survivor România 2022’. Recompensa i-a făcut pe concurenții din ambele echipe să reacționeze extrem. Cătălin Zmărăndescu a făcut un gest care a făcut-o imediat să plângă pe Otilia Bilionera.

Survivor România 2022: Cătălin Zmărăndescu a făcut-o pe Otilia Bilionera să plângă

Survivor România 2022 a promis surprize uriașe în noul sezon. Telespectatorii au fost surprinși să vadă încă din primele ediții tensiuni, conflicte și acuzații dure. Echipa Faimoșilor este din nou dezechilibrată și puțin descurajată de probe și de faptul că punctele nu se adună deloc în dreptul lor.

Cătălin Zmărăndescu a început să țipe la Otilia Bilionera chiar înainte să ajungă în teren. Luptătorul încerca să o facă să plece încrezătoare în noua provocare, dar mai tare a demoralizat-o.

„Nu mai sta cu fața aia! Trezește-te!”

Din păcate, celebra solistă a plecat plângând de lângă colegii săi și i-a mărturisit colegului său de insulă că nu este motivată astfel. Scorul este strâns, recompensa este dorită de ambele echipe, iar probele sunt cu atât mai grele pentru aceștia pentru că nu reușesc să comunice corespunzător.

„Nu mai sta cu fața aia! Trezește-te! Nu mai sta așa!! Poți! Te-am văzut la ‘Ferma’ și știu că tu poți. Nu te mai gândi la nimic altceva’, a țipat Zmărăndescu la celebra cântăreață.

Otilia Bilionera s-a emoționat extrem de tare și a început imediat să plângă. Vedeta a fost luată în brațe de Andreea Tonciu imediat după ce a izbucnit în lacrimi. „De ce țipi? Nu-mi place să țipi! Am emoții”, a replicat Otilia.

Se cunosc din alt proiect TV

Amintim că cele două vedete s-au mai întâlnit în cadrul unui proiect televizat. Mai exact, solista și celebrul sportiv au făcut parte din același sezon al emisiunii ‘Ferma vedetelor orășeni vs. săteni’.

Ei chiar s-au înțeles foarte bine atunci și au reușit să conviețuiască alături de alte persoane cunoscute publicului larg. Șatena a stat pe bară încă din prima ediție a show-ului, după ce medicii i-au spus că nu este deloc momentul potrivit pentru a participa.

Cei 12 FAIMOȘI care au pornit la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Cei 12 RĂZBOINICI care participă la Survivor România 2022 sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI