Vedeta PRO TV care a făcut duș în natură. A fost complet goală și imaginile au ajuns pe internet FOTO

Vedeta PRO TV care a făcut duș în natură. A fost complet goală și imaginile au ajuns pe internet FOTO
Vedeta care a făcut poze goală în natură

Amalia Enache a părăsit platourile de filmare și a plecat în vacanță. În vârstă de 44 de ani, prezentatoarea TV a renunțat la inhibiții și le-a oferit fanilor de pe rețelele de socializare poze inedite cu ea.

Amalia Enache, goală în natură

Amalia Enache a luat o pauză și a ales să se relaxeze într-o regiune montană cu priveliști care îți taie respirație. Nu a ales un hotel de cinci stele all inclusive, și o casă cu dușul în curte și o priveliște minunată.

Fiind atât de aproape de natură, Amalia Enache a renunțat la haine și a pozat goală în timp ce se afla în duș, în fața ei fiind priveliștea care îți taie răsuflarea. Nu este o cabină de duș modernă, ci una făcută din lemn și paie de stuf.

Alături de pozele inedite, prezentatoare TV le-a transmis fanilor care o urmăresc și un mesaj mesaj despre locul în care a ales să facă pozele.

,,Nu tu faianță, nu tu perdeluță. Dușul în care nu poți suferi de claustrofobie.”, a scris Amalia Enache.

Amalia Enache, despre relația cu fiica ei

Prezentatoare TV este mama unei fetițe superbe, în vârstă de 6 anișor. Deocamdată este la grădiniță și învață la una dintre cele mai bune din Capitală. Are multe pasiuni, iar mama sa o lasă să-și aleagă ce drum dorește în viață.

În partea a doua a zilei are tot felul de opționale și ea vrea la toate: vrea robotică, aritmetică mentală, șah, baschet. Pe toate le vrea și nu mă opun încercărilor ei. O să vedem la școală. Eu zic despre Alma că, pe lângă toată partea asta, care este de distracție, ne bucurăm că e copil, se bucură acolo foarte mult de natură, ea mai are ceva ce este foarte important și îmi arată mie că este pregătită pentru școală, ea știe să rămână în sarcină.

Atunci când va merge la școală, Amalia Enache spune că va fi o mamă atipică pentru fiica ei. Ea este de părere că ar trebui să se descurce singură, cu puțin ajutor din partea ei. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu va fi mereu alături de ea.

„Mie nu-mi vine să o ajut. Și pentru că sunt leneșă, adică eu am făcut o dată școala, am făcut o dată grădinița. De ce să o mai fac o dată? Cred că e parcursul ei. E ceva ce ea trebuie să dobândească

Cred că contează mult la stima de sine, dar, repet, nu se știe, poate ea îmi va zice că pe toți ceilalți copii îi ajută mamele și eu nu. La mine, metoda e un pic să o las singură. Și eu în școală am făcut singură temele, absolut totul, eu nu am avut părinți care să stea lângă mine, a fost responsabilitatea mea, munca și mândria mea. Rezultatele au fost 100% ale mele, nu le-am împărțit cu părinții”, a mai povestit amuzată Amalia Enache pentru EGO.ro.