Câți bani plătește Amalia Enache pentru grădinița fiicei sale. Sumele sunt din altă lume (exclusiv)

Câți bani plătește Amalia Enache pentru grădinița fiicei sale. Sumele sunt din altă lume (exclusiv)
Ce gradinita speciala a gasit stirista

Amalia Năstase scoate o sumă impresionantă din buzunar pentru ca fiica ei să meargă la o grădiniță exclusivistă. Știrista ține foarte mult la educație, dar și la un alt aspect, motiv pentru care este dispusă la plăți lunare considerabile. Inițial, Amalia Enache voia să își dea fetița la o grădiniță de stat. Asta până să afle de locația de acum.

Câți bani scoate din buzunar o știristă Pro Tv pentru grădinița fiicei sale

Știrista de la Pro Tv a aflat că există o grădiniță pentru copii în mijlocul pădurii, așa că scoate zeci de mii de euro anual pentru ca micuța să își petreacă timpul bucurându-se de natură. 

Amalia Enache s-a documentat înainte de a își înscrie fetița la această grădiniță și a aflat că beneficiile învățării într-un mediu înconjurător sunt mult mai mari decât în clădiri. 

Inițial, ea era de părere că grădinițele particulare sunt prea costisitoare și că părinții ar trebui să facă economii pentru următorii ani de școală ai copiilor. Ei bine, Amalia Enache s-a răzgândit și acum plătește și pentru fiecare curs opțional pe care Alma vrea să îl încerce. 

La această grădiniță prețurile încep pe la 500 de euro fără cursurile opționale și ajung la 1900 de euro pe lună. De fapt, Alma își dorește să încerce toate cursurile opționale, precum șah sau Robotică, spun apropiații Amaliei Enache.

Știrista a spus apropiaților că și ea s-ar muta la grădinița fiicei sale, mai ales că ei se joacă cu frunze, pietre și bețe, în loc de jucării clasice.

În plus, fac activități în natură, expediții, se joacă cu animale de la mini fermă și activitățile sunt mult mai complexe decât la o grădiniță normală. 

Amalia Enache, mamă singură

„Alma mă face fericită. Dar dacă rămâneam în colivia aia numită gura lumii, Alma nu ar fi fost astăzi. Mi-am asumat acest lucru. Public.

Sunt o mamă singură. Nu am răspuns curiozității, aproape patologice, de ce sunt o mamă singură, dar atunci când am luat această hotărâre, ca Alma să vină în viața mea, m-am dus la șefa mea cu demisia.

Pentru că știam că urmează toată această curiozitate, că departamentele de la mine de la serviciu vor avea multe de răspuns, cele de PR, cele de juridic,

ziarelor care vor publica multă presiune și că nu e bine deloc ca la un prezentator de știri să te uiți și să vezi altceva decât puterea lui de a spune poveștile altora”, a povestit vedeta, la un moment dat.