Vedeta Prima TV care a dispărut de pe sticlă. Ce probleme de sănătate are

Vedeta Prima TV care a dispărut de pe sticlă. Ce probleme de sănătate are
Probleme de sănătate pentru o vedetă de la Prima TV

O vedetă de la Prima TV a dispărut de pe micile ecrane. Fanii acesteia au sesizat imediat lipsa ei. Despre cine este vorba și care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă acum?  „Lipsesc motivat de câteva zile.”

Probleme de sănătate pentru o vederă de la Prima TV: a dispărut de pe sticlă

Fanii postului Prima TV au sesizat imediat dispariția de pe sticlă a unei celebre prezentatoare. Concret, este vorba despre Ioana Maria Moldovan. Aceasta prezintă Știrile Focus Prima TV, dar de șase zile telespectatorii nu au mai văzut-o pe sticlă. Din păcate, vedeta și-a luat o pauză obligată de starea sa de sănătate.

Mai exact, ea are o laringită acută care nu o lasă să spună niciun cuvânt. Este pentru prima oară în 19 ani de activitate când frumoasa știristă se confruntă cu o asemenea situație. Mulți s-ar fi gândit că poate a fost testată pozitiv cu coronavirus, dar nu este așa. Cea din urmă a mărturisit că a rămas fără voce încă de pe 13 ianuarie, atunci când l-a aniversat pe fiul său.

„Lipsesc motivat de câteva zile de la jurnalul de știri Focus de la ora 23:00. Mai pe scurt: nu am voce … voce extrem de importantă în meseria de prezentator. Mai pe larg, însă, povestea este cam așa.

Exact pe 13 ianuarie când minunea mea, Andrei-Ioan, a împlinit patru ani, eu am rămas fără glas. A fost o aniversare pe care n-am s-o uit cu siguranță niciodată!”, a mărturisit Ioana Maria Moldovan.

Vedeta a susținut că a simțit încă din dimineața acelei zile că nu are glas, ulterior s-a gândit chiar și ea că ar putea avea COVID-19 pentru că nu se simțea extraordinar. Cu toate astea, nu s-a confruntat cu simptomele specifice, așa că a făcut testul și a văzut că este negativ.

„M-am cam panicat”

„Am simțit încă de dimineață că nu am glas, dar am miros, am gust, n-am temperatură, am două teste pentru Covid negative, deci sincer nu mi-am făcut multe griji. Însă spre seară, când n-am mai putut scoate un sunet, m-am cam panicat.

Eram perfectă, dar fără voce. Evident că am apelat la specialiști, n-am luat după capul meu nimic. Verdictul: laringită, una urâtă! Tratament: medicamente, vitamine, siropuri și repaus vocal total. Asta cu repausul e ceva foarte greu pentru un om care vorbește mult”, a detaliat jurnalista.

Prezentatoarea a mărturisit fanilor că medicii i-au sugerat să mai stea o perioadă în tăcere, dar susține că se simte mai bine datorită tratamentului prescris de specialiști. Condiția pusă de aceștia după ce se va întoarce este să vorbească doar o oră, la jurnalul pe care îl prezintă, momentan.

„Medicii vor să mai stau o perioadă pe silence(n.r. tăcere). Dar tot împreună am căzut la o înțelegere, asta pentru că tratamentele își fac efectul și am început să prind ușor glas, să mă întorc săptămâna viitoare, cu o condiție însă… vorbesc doar la jurnal, fix o oră de la 23:00 la 00:00”, a declarat aceasta, pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI