Emisiunea lui Dragoş Pătraru, modificare inedită. Se întâmplă de azi, 10 ianuarie, la Prima TV

Emisiunea lui Dragoş Pătraru, modificare inedită. Se întâmplă de azi, 10 ianuarie, la Prima TV
'Starea Nației' revine din vacanță într-o formă nouă: care sunt modificările

Emisiunea lui Dragoș Pătraru a fost modificată. Fanii acestuia sunt surprinși de schimbările pe care le vor găsi de la ediția de azi. ‘Starea Nației’ vine din vacanță într-o formă nouă. Telespectatorii vor putea fi alături de celebra vedetă de azi, 10 ianuarie, la Prim TV.

Emisiunea lui Dragoș Pătraru revine pe micile ecrane: care sunt modificările făcute?

„Starea Nației” dă startul aventurii pentru noul an. Show-ul lui Dragoș Pătraru va fi difuzat la altă oră. Mai exact, emisiunea urmează să vină în atenția publicului mai devreme decât până acum. De asemenea, și știrile de noapte de la Prima TV își schimbă ora de difuzare. De azi, 10 ianuarie, Starea Nației și Focus fac rocada.

Proiectul lui Dragoș Pătraru se vede de la orele 22:00, iar până acum era la 22:30. Știrile Focus, cu Ioana Maria Moldovan, se mută de la orele 23:00 până la miezul nopții. Până în acest moment, știrile erau înainte de Starea Nației.

Moderatorul a mărturisit că va sancționa în continuare derapajele de la democrație și abuzurile de putere observate în jurul său și le va aduce în prim-plan în proiectul adorat de români. De asemenea, el a subliniat că trăim într-o lume care este din ce în ce mai inegală, plină de oameni care simt puternic extremele dintre ei și ceilalți semeni.

„Acum, ceva mai mult decât în alte perioade din ultimii 30 de ani, democraţia este în mare pericol. Nu doar la noi, se întâmplă peste tot în lume. De aceea, e foarte important nu doar să îi ţinem pe oameni conectaţi la ceea ce se întâmplă, ci şi să le ascuţim permanent spiritul critic.

Vom sancţiona în continuare derapajele de la democraţie şi abuzurile de putere, folosind uneltele umorului, dar vom vorbi mult despre sărăcie şi despre lipsa de competenţă şi de viziune a guvernanţilor, într-o lume tot mai inegală, bazată doar pe consum chiar cu preţul distrugerii planetei. O lume în care puţini au foarte mult şi prea mulţi au foarte puţin”, spune realizatorul TV, conform primatv.ro.

Alte schimbări ale postului

Alte schimbări pentru telespectatorii Prima sunt în dreptul scenetelor în care apar Ștefania Cîrcu și Marius Ene care revin în atenția tuturor. De asemenea, Vax populi cu Răzvan Anghelescu urmează să pună în continuare o oglindă în fața românilor și să arate României cine sunt cei care o pășesc.

Rubrica sa este adorată de mulți care râd copios datorită acesteia, dar aduce și sentimente contradictorii pentru că îi uimește pe mulți cu nepăsarea sau ghinionul câtorva reprezentanți din mediul rural.