Vedeta plecată de la Antene, ‘furată’ de Cătălin Măruță. Modul inedit în care a anunțat de 1 decembrie

de: Ana Chivu
01 12. 2021

O vedetă cunoscută a fost ‘furată’ pentru puțin timp de Cătălin Măruță. Care este modul inedit prin care a revenit în atenția românilor chiar de 1 decembrie? Cum au sărbătorit cei doi împreună Ziua Națională a României?

Vedeta ‘furată’ de Cătălin Măruță: cum au petrecut cei doi Ziua Națională a României

Cătălin Măruță are un podcast cu care se poate lăuda. La el acasă au fost multe personaje cunoscute românilor și pe care majoritatea oamenilor îi îndrăgesc. Printre aceștia și-a făcut apariția de curând și Flick, unul din oamenii de radio care a lăsat deocamdată televiziunea pentru o platformă online.

Amintim că celebrul scriitor și om de radio s-a făcut extrem de plăcut, motiv pentru care a fost de multe ori în postura de invitat la nenumărate show-uri.

Filcea Sebastian Andrei a lansat primul volum de poezii în vara lui 2021. În acestă carte se regăsesc și câteva versuri pentru România. Vedeta a decis că este timpul să accepte invitația lui Măruță și să dea startul urărilor pentru țară și a citit o poezie chiar în cadrul podcast-ului acestuia.

Omul de radio a povestit la emisiunea ‘Sinteza Zilei’ despre trăirile sale pe care le-a așternut în primul său volum de poezii. Flick a menționat că sunt lucruri pe care poate nu le-a făcut în viață la timpul lor, dar le-a făcut în timpul său și se simte bine că a adunat această carte și a reușit să o ofere publicului.

„Îmi doresc ca lumea să mă cunoască şi în felul acesta”

„Sunt lucruri pe care poate şi în viaţă, în carieră, în dragoste, poate nu le-am făcut la timpul lor, cum se spune, dar le-am făcut la timpul meu şi important că le-am făcut bine. Ideea e că am adunat în cartea asta, care e destul de stufoasă şi mă bucur.

Nu are toate poeziile pe care le-am scris de-a lungul anilor şi care ar merita să fie într-o carte. Cred că sunt 10 ani de când tot scriu. Îmi doresc ca lumea să mă cunoască şi în felul acesta, pentru că majoritatea celor care mă urmăresc în social media îl ştiu pe Flick, cel care face tot felul de rime, care face oamenii să râdă.

Ei bine, de-a lungul timpului, am făcut oamenii să şi simtă, să zâmbească, să plângă, să lăcrimeze, să ofteze prin diverse lucruri pe care le-am scris. De 10 ani adun poezii şi mă folosesc de acest prilej, să îi mulţumesc Denisei, soţia mea care m-a ajutat foarte mult, m-a susţinut în proiectul ăsta.„, a mărturisit Flick în emisiunea menționată.