Neti Sandu a spus adevărul despre părul ei, chiar în fața lui Cătălin Măruță: „Nu am reușit să conving pe nimeni”

Neti Sandu a spus adevărul despre părul ei, chiar în fața lui Cătălin Măruță: „Nu am reușit să conving pe nimeni”
Neti Sandu a fost prezenta in emisiunea lui Catalin Maruta

Celebra prezentatoare a rubricii horoscop de la Pro TV, Neti Sandu, și-a sărbătorit ziua de naștere de curând. Vedeta Pro TV a povestit despre pasiunea sa, care i-a devenit meserie de aproape trei decenii, dar și despre lucrul cu care nu a reușit să convingă în tot acest timp. Neti Sandu a fosr prezentă în ediția de azi a emisiunii La Măruță.

Neti Sandu, despre activitatea sa: „Fac horoscoape din 1993”

Neti Sandu a spus că ziua ei de naștere este pe 25 noiembrie, însă în buletin, data ei de naștere este 24 noiembrie. Specialistul în astrologie a împlinit vârsta de 63 de ani.

„Pe 25 este ziua mea de naștere, eu sunt trecută pe 24 noiembrie în buletin. Așa a zis doctorul, nu știu. Eu am aflat pe la 30 de ani treaba asta. Fac horoscoape din 1993. Înainte eram doamna bibliotecară. M-am apucat de astrologie și mi-a ținut de cald. Când am venit, știam ce aveam de făcut.

Cel mai frumos a fost faptul că nu am simțit că veneam la un serviciu, era un hobby pe care îl practicam în fiecare zi. Stăteam în stație la autobuz și lumea venea la mine să mă întrebe de zodii. Nu am fost convinsă că o să rămân (n.red. la Pro TV)”, a povestit Neti Sandu.

Neti Sandu a spus adevărul despre părul ei, chiar în fața lui Cătălin Măruță

Tot Neti Sandu a povestit că de-a lungul timpului a avut nevoie și de terapie, dat fiind faptul că a suferit de pe urma faptului că este cunoscută. Un alt amănunt cu care s-a confruntat este și acela că mulți au spus că părul ei nu este unul natural și că poartă perucă, în ciuda tuturor evidențelor. De altfel, se știe că vedeta a abordat întotdeauna aceeași coafură.

„Am mers și la terapie. Sunt șocată de curajul pe care îl au unii dintre cei care te abordează. După atâția ani, unii au zis că nu e părul meu, că port perucă, cineva chiar m-a tras de păr să vadă dacă e părul meu. Cum să faci asa ceva? În 27 de ani nu am reușit să îi conving pe oameni că e părul meu. Am facut filmare când mă coafează, degeaba, nimic nu ține.”, a spus Neti Sandu în ediția de azi a emisiunii La Măruță.

Neti Sandu arată neschimbat însă, iar în emisiunea lui Cătălin Măruță au rulat imagini cu ea de la începutul carierei sale. La mulți ani, Neti Sandu!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI