21 nov. 2022 | 13:31

Vedeta pe care fanii abia au recunoscut-o în această poza: „Îmi las părul lung și schimb culoarea? Sau rămân pe blond nordic și tuns scurt?”

Monden
Vedeta pe care fanii abia au recunoscut-o în această poza: „Îmi las părul lung și schimb culoarea? Sau rămân pe blond nordic și tuns scurt?”
Vedeta pe care fanii abia au recunoscut-o în această poza

Puțini vor reuși să ghicească vedeta din fotografie. Nici fanii devotați nu au putut s-o recunoască din prima. Pentru că a trecut printr-o transformare importantă, a decis că este momentul ideal și pentru o schimbare de look, așa că a lansat o provocare pentru cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

„Îmi las părul lung și schimb culoarea?”

Mii de reacții și comentarii, în mai puțin de 48 de ore de la momentul publicării. Una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc a făcut furori în mediul online cu o fotografie și o simplă întrebare.

După ce a slăbit mai bine de 30 de kilograme, Monica Anghel este pregătită pentru o nouă schimbare. Pentru că avea două opțiuni, vedeta s-a gândit să lanseze o provocare pentru cei aproape 40.000 de admiratori care îi urmăresc activitatea pe o platformă de social media.

„Ce părere aveți? Îmi las părul lung și schimb culoarea? Sau rămân pe blond nordic și tuns scurt ? Aștept părerile voastre”, a scris Monica Anghel în descrierea imaginii.

Fotografia publicată de interpretă a creat un val de reacții în rândul internauților. Mulți nu și-au dat seama că în imagine este chiar Monica Anghel. Există, însă, o explicație. Imaginea fost creată de una dintre prietenele artistei, folosind un program de editare foto, tocmai pentru a o ajuta să vadă cum i-ar sta cu o altă lungime a părului și o altă culoare.

„O să mai slăbesc câteva kilograme”

Recent, artista a vorbit cu jurnaliștii redacției Playtech.ro despre dorința de a mai da jos câteva kilograme. Vedeta duce o viață sănătoasă și pune accent pe mișcare.

„O să mai slăbesc câteva kilograme, nu multe, și după aceea mă opresc. O să vreau să fac niște tratamente corporale și după aceea vreau să mă apuc de sport din nou, foarte intens.

Vreau să mă simt bine, nu e niciun obiectiv. Important este să nu mă mai doară absolut deloc niciun fel de articulație, pentru că ăsta a fost motivul pentru care mi-am dorit să încep să slăbesc încă puțin mai mult decât am slăbit. Începuse să mă doară șoldul și genunchiul și am zis ok, trebuie să mai slăbesc un pic, asta după ce am vorbit cu doctorul Marius Catană cel care m-a operat pe coloană. M-am dus la el și mi-a spus: “Probabil că nu ar fi rău să mai slăbești încă ceva”.

În momentul în care nu o să mai am niciun fel de durere în articulație, aceea este greutatea optimă. Degeaba spun eu: vreau să mai slăbesc 3 kg sau 10, nu are legătură cu numărul kilogramelor. În momentul în care simți că, după o perioadă de timp, nu te mai doare nimic, înseamnă că aceea este greutatea optimă”, a declarat, pentru Playtech.ro, Monica Anghel.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Cutremur în România. Victor Ponta a primit verdictul. Ce au ordonat judecătorii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro