Vedetă Kanal D, la un pas să rămână fără păr. Ce a putut să pățească

Vedetă Kanal D, la un pas să rămână fără păr. Ce a putut să pățească
O vedeta de la Kanal D a fost la un pas sa ramana chelioasa

O vedetă Kanal D a fost la un pas să rămână fără păr. Ce a putut să pățească aceasta, din ce cauză era să rămână chelioasă, vedeți în articolul de mai jos.

O vedetă de la Kanal D și-a rezolvat problema căderii părului printr-o metodă mai puțin cunoscută. La ce a apelat vedeta care era să rămână chelioasă

O vedetă Kanal D s-a aflat la un pas să rămână fără păr. Ce a putut să pățească vedeta esye incredibil.

Ana-Maria Barnoschi, căci despre ea este vorba, a făcut injecții în scalp împotriva căderii părului. Astfel, coprezentatoarea de la “Roata Norocului” și-a rezolvat problemele cu podoaba capilară.

Ana-Maria Barnoschi își agresase prea tare părul

Ana-Maria Barnoschi s-a confruntat cu probleme ale căderii părului foarte grave, probabil din cauză că l-a agresat prea tare, prin coafuri multe, dar și vopsiri.

Astfel, vedeta a optat pentru terapia cu plasmă îmbogățită cu trombocite obținute din recoltarea sângelui propriu, pentru a scăpa de probleme.

Terapia la care a apelat Ana-Maria Barobschi, una naturală

“Din multitudinea de terapii disponibile pentru pierderea părului, în ultimii ani s-a impus o metodă naturală 100%. Este vorba despre folosirea factorilor de creștere ai propriului organism pentru refacerea pielii și a foliculilor piloși.

Terapia Vampir (PRP) reprezintă o procedură medicală de reîntinerire a pielii prin refacerea structurii ei. Am făcut a patra sedință și rezultatele sunt excepționale!”, spune Ana-Maria Barnoschi.

În ce constă Terapia Vampir

“Acesta este un tratament revoluționar datorită faptului că stimulează capacitatea naturală a organismului de regenerare. Astfel, duce la formarea unui țesut cutanat mai ferm, mai tânăr. Terapia “Platelet Rich Plasma” este una dintre cele mai noi proceduri folosite în medicina și chirurgia estetică pentru regenerarea pielii.

Este consacrată deja sub denumirea de “Lifting vampir” sau chiar “terapia Dracula”, a spus medicul Daniela Diveică, doctor specialist în chirurgie plastică și estetică.

În ce constă Terapia Dracula. Cum se face

În plus, specialiștii susțin acest tip de terapie pentru că serul injectat provine din propriul sânge, neexistând risc de alergii, respingere de către organism sau alte efecte secundare. De asemenea, este considerată o metodă naturală, folosindu-se exclusiv celule proprii.

„Primul pas este recoltarea sângelui. Se recoltează o cantitate mică de sânge venos, la fel ca la analizele de sânge uzuale.​ Apoi, pasul doi este centrifugarea lui. Prin centrifugare într-un aparat special are loc separarea de plasma concentrată în trombocite și factori de creștere implicați în stimularea și formarea de noi fibre de colagen. Pasul trei: activarea plasmei. Și pasul patru injectarea plasmei. Mai exact, plasma obtinută se va injecta în anumite zone / puncte specifice, bine determinate de pe scalp”, a precizat Daniela Diveică, chirurg estetician.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI