Vedeta internațională a rămas însărcinată. Este iubită de milioane de oameni

Vedeta internațională Emily Ratajkowski este însărcinată în patru luni

Emily O’Hara Ratajkowski, actriță și fotomodel american, este însărcinată cu primul copil. Vedeta și-a arătat burtica de gravidă în poze nud.

Emily Ratajkowski este însărcinată în patru luni. Vedeta internațională a marcat evenimentul cu o ședință foto nud

Emily Ratajkowski, în vârstă de 29 de ani, a anunțat luni, 26 octombrie, pe rețelele de socializare, că este însărcinată cu primul copil.

„Soţului meu îi place să spună că avem împreună o sarcină. Îi spun că, deşi sentimentul este dulce, nu este adevărat. Mă simt rău că ADN-ul întregii sale familii este în interiorul meu, dar ADN-ul meu nu este în el. Este un fel de glumă, dar, la fel ca în remarca pe care o facem despre sexul copilului nostru, există adevăr”, a transmis celebrul model.

  • Emily este măritată cu Sebastian Bear-McClard.
  • Diva pregătește publicarea unei cărți numite ”My body” (n.r. corpul meu). Lansarea acesteia s-ar putea lăsa așteptată până în 2022.
Emily Ratajkowski este însărcinată în 4 luni

Ultimul subiect controversat din declarație a fost atins de vedetă într-un interviu pentru Voque, unde a făcut dezvăluirile despre sarcină și pictorialul nud.

„Când eu şi soţul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după ‚Felicitări’ este, aproape întotdeauna, ‚Ştii ce vrei?’. Ne place să răspundem că nu vom cunoaşte genul copilului până nu va împlini 18 ani şi ne va anunţa atunci. Toată lumea râde la asta.

Există un adevăr în replica noastră, totuşi, unul care sugerează posibilităţi mult mai complexe decât organele genitale cu care s-ar naşte copilul nostru – adevărul că nu avem nicio idee cine, sau mai degrabă ce creşte în interiorul meu. Cine va fi această persoană? Părinţii cui o să fim? Cum ne va schimba schimba viaţa şi cine suntem?”, a declarat entuziasmată aceasta.

Este căsătorită cu producătorul Sebastian Bear-McClard 

Modelul este căsătorit cu producătorul Sebastian Bear-McClard din luna februarie a anului 2018. Vestea a fost surprinzătoare la vremea respectivă, luând seama că cei doi fuseseră văzuți împreună doar cu câteva săptămâni înainte. Cununia civilă a avut loc în Manhattan, New York. Aceasta a purtat o vestimentație modestă la marele eveniment, în valoare de 250 de dolari, cu o jachetă și pantaloni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI