Vedeta din showbizul românesc care are probleme grave de sănătate. Ce a dezvăluit

Vedeta din showbizul românesc care are probleme grave de sănătate. Ce a dezvăluit
Nicoleta Nucă, probleme de sănătate

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Vedeta este mereu activă pe rețelele e socializare și ține legătura cu fanii ei, însă ultimul ei mesaj i-a speriat puțin pe aceștia. Nicoleta a lipsit în ultima perioadă de pe social media.

Nicoleta Nucă se confruntă cu probleme de sănătate

Problemele de sănătate pe care le are Nicoleta Nucă îi fac viața mult mai grea. Recent, vedeta s-a întors din vacanța bine meritată pe care a petrecut-o alături de iubitul ei și a decis să vorbească despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Mulți români fac aceeași greșeală, mai ales în această perioadă în care este foarte cald. Aerul condiționat poate fi prietenul nostru atunci când temperaturile sunt foarte mari, însă poate fi și dușman.

Pentru a scăpa de căldură, Nicoleta Nucă a apelat la aerul condiționat din mașină și la apa rece pentru a se răcori, însă s-a ales cu una dintre cele mai grave răceli.

„Fiind extrem de cald în Italia, am abuzat la greu de aerul condiționat din mașină și de apa rece. Transpirată și încălzită fiind când urcam în mașină, apa și aerul rece au fost „Cireașa de pe tort” și m-am pricopsit cu o răceală cum de foarte multă vreme n-am mai avut. Dar mă tratez eu și revin cu forțe proaspete cât de curând”, a mai explicat Nicoleta Nucă pe contul ei personal de Instagram.

Loredana Chivu, probleme de sănătate

Loredana Chivu a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că se confruntă cu probleme grave de sănătate. Vedeta are intoleranță la insulină, motiv pentru care a pus cinci kilograme în plus.

„Am pus cam cinci kilograme pe mine. Le-am pus din cauza faptului că am toleranță la insulină. Această afecțiune înseamnă că poți depune grăsime în jurul abdomenului. Trebuie să urmezi un tratament, să ai un regim drastic, chiar și așa, am reușit să mă mențin la o greutate anume, dar să slăbesc, nu! Urmează să îmi fac o liposucție la un doctor foarte bun din Turcia”, a mărturisit Loredana Chivu, în cadrul emisiunii Star News.

Fosta asistentă TV spune că trebuie să țină un regim stric și să urmeze tratamentul pe care îl recomandă medicii. Primele simptome le-a avut atunci când a observat că începe să pună câteva kilograme în plus, așa că a decis să meargă la doctor.

„Primele simptome ale mele au fost kilogramele în plus. Mă balonam excesiv. Toleranța la insulină este un fel de pre-diabet. Dacă nu ai grijă de tine, riști să faci diabet de tip 2, cel puțin eu. În cazul meu, risc să fac diabet de tip 2 și trebuie să țin un regim foarte strict”, a adăugat vedeta.

Citește și: Ce procedură și-a făcut Nicoleta Nucă după ce fanii i-au zis că arată ca un bărbat