Vedetă din România, umilită grav de soț: ”Țineam copilul în brațe ca să nu mă bată”

Vedetă din România, umilită grav de soț: ”Țineam copilul în brațe ca să nu mă bată”
Clipe de groază pentru o vedetă din România. Ce chin a îndurat

Clipe grele pentru o vedetă din România! Cu lacrimi în ochi, o cunoscută cântăreață a povestit prin ce chin imens a trecut timp de mulți ani. În timp ce mariajul reprezintă un lucru bun pentru mulți români, se pare că aceasta a trăit clipe de groază alături de omul ce trebuia să îi fie alături la bine și la greu.

Ce coșmar a îndurat o vedetă din România. Nimeni nu și-ar dori să experimenteze așa ceva

Elena Pripas a trecut printr-un adevărat calvar timp de 12 ani. Ceea ce promitea să fie o relație frumoasă s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru cunoscuta cântăreață. Chiar dacă s-a căsătorit de tânără, aceasta spera să trăiască un mariaj frumos, dar s-a întâmplat exact opusul.

Ținând cont că vedeta venea dintr-o familie ce nu avea posibilități materiale, aceasta s-a mutat în casa partenerului său după ce s-a îndrăgostit. Din păcate, lucrurile au degenerat în momentul în care rudele bărbatului au observat că ea nu o să vină cu o zestre, așa că mama soțului Elenei Pripas chiar își îndemna fiul să se comporte bizar cu propria soție.

„Mi-a dat o palmă, fiind însărcinată. Am zis că mă duc la poliție. M-a luat iar la bătaie. (…) În momentul în care m-am mutat la el, mi-a oferit un pat. În momentul în care a văzut că nu îmi dă nimic, a luat patul. (…) Am plecat la un moment dat, m-am dus cu chirie vizavi. Am stat cam o lună și ceva, dar râdea lumea. A început scandalul, balamucul, bătăile. El doar cu mama lui colabora. Când venea de acolo, de la poartă simțeam, nu știam unde să mă pitesc.”, a zis Elena Pripas la Acces Direct.

Elena Pripas: ‘El mă bătea din orice’

Chiar și după ce a născut, bătăile nu s-au oprit. Vedeta a fost învinuită de faptul că a născut o fetiță, când, de fapt, soțul ei își dorea un băiat. Pentru a se apăra de tot ce se întâmplă Elena Pripas își ținea copilul în brațe, asigurându-se că palmele încasate nu o să fie numeroase.

„El își dorea băiat, din fericire pentru mine a ieșit fetiță. Nu venea la spital din cauza asta. (…) El mă bătea din orice. Nu era o regulă. Mă bătea că voia el. El e nervos din fire, deci nervos și treaz, nu doar beat. (…) Uneori luam copilul în brațe, știam că mă bătea, dar nu așa de tare. Țineam copilul în brațe pentru că nu ma mai bătea așa de tare.”, a mai zis vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI