Vedetă din România, gest jenant la un service auto. Ce ar fi făcut, toți au fost șocați

Vedetă din România, gest jenant la un service auto. Ce ar fi făcut, toți au fost șocați
Compania a reacționat, iar vedeta s-a conformat

O cunoscută vedetă de la noi a făcut un gest extrem de rușinos la un service auto. Tânăra i-a șocat pe toți cei prezenți.

Ce rușine a trăit o vedetă de la noi la un service auto

Vedeta noastră a trecut printr-o situație de-a dreptul jenantă după ce a făcut un gest uimitor. Este vorba despre Natalia Mateuț.

Conduce o mașină de 50.000 de euro, un Range Rover Evoque, cu care întoarce toate capetele în trafic.

Ei bine, fiica fostului mijlocaș de la Dinamo, Dorin Mateuț, are o mașină de fițe și se vrea a fi o tânără cu pretenții, mergând doar în localuri de lux și învârtindu-se în cercuri de oameni cu bani și un statut social înalt.

Ei bine, iată că vedeta noastră a „uitat” să își plătească cheltuielile la un service auto. În iunie 2018, Natalia Mateuț și-a dus mașina în service, iar lucrarea a costat aproximativ 2000 de lei, cu tot cu mâna de lucru.

Vedeta și-a luat mașina de la mecanici, urmând ca zilele următoare să achite factura. Plata nu s-a mai făcut, asta deși compania i-a tot reamintit că are o datorie.

A amânat plata de 2000 de lei vreme de mai bine de un an

Natalia răspuns notificărilor companiei, încercând să amâne cu câteva zile plata. Ei bine, la începutul anului trecut, compania care deține service-ul auto a chemat-o în instanța pe vedetă. Firma îi aparține omului de afaceri Ion Țiriac.

”La data de 03.09.2018, pârâta, prin intermediul e-mailului, a recunoscut că nu a efectuat plata, urmând ca plata să fie efectuată în data de 10.09.2018.

Ținând cont că pârâta nu a înțeles să facă plata, reclamanta a notificat-o din nou la data de 29.07.2019. La data de 31.07.2019, pârâta i-a comunicat că plata urmează a fi efectuată „până la data de 02.08.2019” lucru care nu s-a întâmplat până la data prezentei”, se arată în cererea făcută de service-ul auto către instanță.

Și-a plătit datoria când a fost dată în judecată

Natalia Mateuț a plătit, în sfârșit, datoria și a mers la judecător pentru a prezenta dovada plății. Același lucru s-a întâmplat și la 1 an și 10 luni de când vedeta ar fi trebuit să achite respectiva factură.

Pentru că și-a plătit datoria, procesul a fost anulat, însă magistrații au obligat-o pe fiica lui Dorin Mateuț să achite contravaloarea unei taxe de timbru în valoare de 145 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI