Cine este iubitul Nataliei Mateuț de la Antena Stars: ”Suntem și noi tineri”

Cine este iubitul Nataliei Mateuț de la Antena Stars: ”Suntem și noi tineri”
Cine este iubitul Nataliei Mateuț de la Antena Stars: ”Suntem și noi tineri”

Natalia Mateuț s-a afișat pentru prima oară cu iubitul ei. Vedeta a aprins imaginația fanilor în cele mai recente postări de pe Instagram.

Cine este iubitul Nataliei Mateuț de la Antena Stars

Prezentatoarea Antena Stars a făcut primele dezvăluiri cu privire la relația cu iubitul ei, cel cu care s-a sărutat într-o postare pe rețelele sociale.

Natalia Mateț se iubește cu Dj Mahony. Cei doi sunt într-o vacanță în Zanzibar, acolo unde n-au mai ținut cont de nimic și au decis să își facă publică relația pe rețelele sociale.

Natalia a intrat în direct la Antena Stars și a făcut mai multe dezvăluiri despre noul ei iubit. Ea spune că ar vrea să trateze noua relație cu multă discreție.

„Am postat o fotografie în care apăream cu iubitul meu. Suntem și noi tineri, ne mai și pupăm. (…) Băiatul este iubitul meu. Este o relație pe care sper să o țin mai discretă. Suntem împreună de 7-8 luni. Este Răzvan, iubitul meu. Este DJ , unul dintre cei care va mixa la acest festival.”, a spus Natalia Mateuț.

Vedeta a dezvăluit că i-a cunoscut deja părinții iubitului ei și invers.

„Răzvan i-a plăcut pe ai mei. Se simpatizează, ai mei îl plac. Până la urmă eu trebuie să fiu fericită. Ne-am cunoscut familiile, totul este perfect”, a mai spus ea.

Natalia Mateuț, relație eșuată cu fiul fostului șef ANPC

Natalia Mateuț s-a despărțit de Ciprian Cerbulescu, după o relație de un an jumătate. Ea spunea, pe vremea aceea, că totul e perfect în relația ei, trecând peste micile gelozii ale partenerului.

„Noi ne înţelegem bine, dar e un soi de negociere permanentă. De ce aia? Dar eu vreau aici? Te duci tu, mă duc şi eu…Relaţia noastră nu e bazată de ieşitul cu fetele sau ieşitul separat. E o negociere. La un moment dat, lucrurile trebuie să se aşeze. Dacă vrei să faci ceva într-o relaţie, o faci oricum. Trebuie fiecare să avem spaţiul nostru. Atât timp cât există o decenţă… e normal să avem un grup de prieteni. Dacă vrea să adere la grupul meu de prieteni, este mereu binevenit’, spunea Natalia Mateuț la momentul acela.

Ciprian Cerbulescu, fostul iubit al vedetei, este patronul unui restaurant de fițe din București. El este fiul fostului șef ANPC și în cercul lui de prieteni se află și Andre Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase.

Urmăriți Playtech.ro și pe