Vedetă din România, dată afară din casă de iubitul milionar. O acuză că face amor pe bani cu alții

Vedetă din România, dată afară din casă de iubitul milionar. O acuză că face amor pe bani cu alții
Ce vedeta din Romania a fost data afara din casa de catre iubitul milionar

Jasmine, dansatoarea de muzică orientală, a fost surprinsă de către paparazzi Impact.ro, după ce fostul ei iubit milionar a dat-o afară din casă, pentru că l-ar fi înșelat cu cel mai bun prieten al lui.

Vedetă din România, dată afară din casă de iubitul milionar

Bărbatul a acuzat-o pe celebra dansatoare că întreține relații sexuale contra cost și că i-a mâncat banii. În continuare, paparazzi Impact.ro au surprins-o pe dansatoarea Jasmine ieșind dintr-un bloc aflat în zona de nord a Capitalei, îmbrăcată în haine sport, gri cu negru, cu o glugă pe cap, și încălțată cu o pereche de pantofi albi sport și purtând o geantă elegantă de firmă pe un braț.

Jasmine, care s-a iubit și cu Leo de la Strehaia, purta și o șapcă neagră sub glugă și ținea într-o mână telefonul mobil, încercând să-și aranjeze o pereche de câști. Ea s-a urcat într-o mașină parcată în apropiere și a plecat către casă. Anterior, Jasmine nu locuia cu fostul ei iubit milionar, ci într-un deținut de el. După ce acesta a aflat că ea l-a înșelat cu cel mai bun prieten al lui, bărbatul i-a spus că eliberează casă. Astfel că dansatoarea și-a făcut bagajele, iar în afară de valize care ar fi conținut haine și costume de dans, aceasta a mai cărat și niște mobilă, câteva ghivece cu flori și un uscător de rufe.

Fostul al lui Jasmine nu s-a oprit numai aici. Bărbatul a dat-o și dat-o în judecată Jasmine, ca să își recupereze banii pe care i-a investit în aceasta. Pentru blondina, situația acesta este nemaiîntâlnită. A fost dată în judecată pentru bani și de Leo de la Strehaia. Cu toate acestea, acel proces nu s-a finalizat, întrucât el nu a plătit unele taxe.

O sursă a spus că pentru a-l înșela pe iubitul milionar chiar cu prietenul lui, în vizite la ceas de noapte, aceasta folosea ieșirea din parcare și mergea camuflată pentru a nu fi recunoscută. Dar mai apela și la un truc în acest sens.

”Folosea ieșirea din parcare. Venea la acesta camuflată din cap până-n picioare pentru a nu fi recunoscută. Nu dorea ca iubitul să afle de vizitele nocturne pe care le făcea la respectiva adresă. Chiar dacă stătea la doar un bloc distanță, aceasta venea și pleca cu o mașină, tot pentru nu a fi recunoscută”, a spus respectiva sursă.

Ce a spus Jasmine despre Leo de la Strehaia

În ce privește situația cu fostul ei amant, Leo de la Strehaia, Jasmine a spus că a lăsat acest episod în urmă. Femeia a spus că și-a șters din minte perioada pe care a petrecut-o cu el. Dar ea a precizat că relația cu Leo de la Strahaia a marcat-o, cu toate că i-a iertat ”toate răutățile”.

”M-am curăţat de această persoană. Cu el este o perioadă ştearsă şi aruncată la gunoi. Mi-a fost greu să mai am încredere în bărbaţi, dar am iertat toate răutăţile”, a declarat Jasmine, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI