Vedeta din România, cerută de nevastă. Se mărită a doua oară

Vedeta din România, cerută de nevastă. Se mărită a doua oară
Vedeta din România, cerută de nevastă

Printre puținele vedete ale scenei și micului ecran despre care s-a vorbit este și Ioana Ginghină. După divoțul de Alexandru Papadopol, Ioana s-a ocupat mai mult de ea și de viața ei privată. Nu a vorbit prea mult despre divorț, dar nici despre actuala sa relație. Surse apropiate actriței spun că ar suna, în curând, clopotele de nuntă.

Ioana Ginghină, o persoană retrasă, focusată pe carieră

În 2019 Ioana Ginghină ieșea în public pentru a vorbi de relația sa, din păcate destrămată, cu Alexandru Papadopol. În urma acestei căsnicii a venit pe lume și o fetiță, despre care Ioana povestea că ar fi suferit destul de mult.

Ioana Ginghină și Alex Papadopol divorțau, fiecare mergând mai departe, pe drumul său. Ioana, o fire retrasă, a decis să se ocupe de fiica sa, ieșind din lumina reflectoarelor. Ulterior s-a aflat că și Ioana a început să-și refacă viața personală intrând într-o relație cu un alt bărbat, Cristi.

Apropiații spun că cei doi sunt fericiți împreună. Dar odată cu declanșarea Pandemiei, inclusiv Ioana a avut de suferit de pe urma crizei. Pe pagina sa oficială de Facebook, artista povestește un episod, mai puțin plăcut, cu una din băncile românești.

”Mi-am cumpărat o mașină nouă la începutul anului. Au trecut 63 de zile de când am numere roșii. Pe perioada stării de urgență îți dau numere roșii pe trei luni, să nu mai te duci la ghișeu să faci cerere. Mașina este în leasing.

Am sunat azi la Unicredit în legătură cu această enormă întârziere a înmatriculării și am avut o discuție absolut halucinantă cu domnișoara de acolo. Mi-a explicat că „se pare că ei nu au primit factura de la dealer”, deci că Unicredit nu a primit factura de la aia care au vândut mașina.”, povestea îla începutul acestei luni Ioana Ginghină pe Facebook.

Dar tot răul spre bine. A venit 8 martie, zi de sărbătoare pentru toate femeile din România. Astfel se face că Ioana a avut parte de o zi deosebită, alături de partenerul ei de viață. Aceleași surse spun că Ioana Ginghină ar fi primit și un inel de logodnă de la acesta. Cu alte cuvinte s-ar putea să bată clopote de nuntă pentru Ioana Ginghină.

Actrița își mai dorește un copil

În urma căsniciei cu actorul Alex Papadopol, Ioana a dus pe lume o fetiță, Ruxandra, acum în vârstă de 13 ani. Dar Ioana își dorește să mai aibă copii, după cum a și mărturisit într-un interviu recent, declarând:

„Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple. Noi lucrăm la asta.”, declara actrița celor de la VIVA.

Dacă va fi așa sau nu, rămâne de văzut, la fel cum rămâne de văzut dacă Ioana Ginghină va decide să facă pasul cu noul său partener de viață. Conform redacției Impact.ro, actualul partener al Ioanei Ginghină, este Cristi Pitulice, un important influencer în lumea turismului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI