23 sept. 2019 | 09:33

Prima imagine oficială cu Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu, ex-Titieni, împreună. Cât de fericiți sunt

Știri generale
Prima imagine oficială cu Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu, ex-Titieni, împreună. Cât de fericiți sunt
Prima imagine oficială cu Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu

Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu sunt împreună de aproape 3 luni și pare că între cei doi s-a înfiripat o adevărată poveste de dragoste. Ei formează un cuplu nu doar în viața reală, ci și pe platourile de filmare. Se pare că totul a început în timpul filmărilor la serialul Bani negri (pentru zile albe).

Prima imagine oficială cu Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu

Alexandru Papadopol și Ioana Ghinghină au început o poeveste de dragoste în anul 2003, pe platourile de filmare, în timp ce erau implicați în proiectul serialului Numai iubirea, pe pe Acasă TV. Cei doi s-au căsătorit ulterior, iar căsnicia lor a durat 12 ani. După divorț, Alexandru Papadopol s-a cuplat cu Adriana Irimescu, ex Titieni. Relația lor a început tot pe platoruile de filmare.

Actrița este cea care a intrat în vorbă cu Papi, după ce au fost distribuiți în serialul Bani negri (pentru zile albe). Actorul a primit rolul principal în producție, în timp ce iubitei lui i-a revenit un rol secundar. Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, de vreme ce Adriana Irimescu a slăbit foarte mult, pare mult mai fericită și și-a schimbat chiar și garderoba.

Printre cei care mai joacă alături de Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu în noul serial se numără Gavril Pătru, Valeriu Andriuţă, Maruca Băiaşu, Mălina Manovici, Iulia Dinu şi Voica Oltean.

Recent, Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu au făcut prima ședință foto. Între timp, fosta soție a actorului a vorbit despre divorțul dintre cei doi.

„Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală”, a declarat Ioana Ghinghină.

Parteneri