31 oct. 2022 | 19:48

Vedeta din România care va avea spectacole cum nu s-au mai văzut în România. Se anunţă un show de zile mari: „E și un fel de stand-up comedy muzical” EXCLUSIV

Monden
Vedeta din România care va avea spectacole cum nu s-au mai văzut în România. Se anunţă un show de zile mari: „E și un fel de stand-up comedy muzical” EXCLUSIV
Vedeta și bunii săi prieteni, pregătesc un show inedit în lumea minunată a muzicii lirice și ușoare

Cezar Oautu este recunoscut ca fiind una din vocile importante ale acestui moment, atât în România, cât și peste graniță. Fanii vor fi încântați să afle despre vedeta din România care va avea spectacole cum nu s-au mai văzut. Artistul anunţă un show de zile mari. Vedeta despre care vorbim este Cezar Ouatu. Acesta a dezvăluit totul în interviul dat în exclusivitate pentru redacția Impact.

Cezar Oautu, vedeta din România care va avea spectacole cum nu s-au mai văzut

Cezar Oautu, probabil cel mai cunoscut interpret român al momentului de operă și pop-operă, e la un pas să-și vadă împlinit un mare vis. Cezar Oautu va propune din luna noiembrie publicului telespectator un turneu prin diverse orașe cu spectacolul „The free tenors”. Proiectul va fi realizat împreună cu prietenii săi foarte buni, Marius Deneș și Mihnea Niculescu.

„Acesta este un proiect în care cred foarte mult. Am muncit la el încă din vremea pandemiei, atunci când mi-a venit prima dată ideea. Are și nu are o legătură cu genul de concerte sub titulatura celor trei tenori, cunoscută de multă lume, inclusiv de la noi.

Mai degrabă, nu! Și spun asta fiindcă spectacolul nostru se bazează și pe muzică, dar e și un fel de stand-up comedy muzical, ceva care nu se vede nici p-afară!”, a declarat Cezar Ouatu pentru impact.ro.

Punctul de plecare a ideii showului a pornit din participarea lui Cezar Ouatu la diverse ediții ale emsiunii de televiziune „Te cunosc de undeva!”.

Aici, cunoscutul contratenor a interpretat cu succes zeci de roluri, de-a lungul sezoanelor trecute.

„Mi-am făcut un calcul și mi-a ieșit că am reușit să intrepretez cu succes în emisiunea celor de la Antena 1 nu mai puțin de 45 de personaje.

Multe dintre acestea le-am jucat travestit. Ca atare, am decis că poate e momentul să fac ceva și cu povestea asta. Și așa s-a născut `The free tenors`”, a indicat Cezar Oautu cu exactitate începuturile.

„Nu degeaba mi se spune că sunt cea mai urâtă femeie dintre bărbați”

În plus, adaugă el cu umor, travestiurile efectuate cândva pe scena televiziunii își vor spune acum propria poveste:

„Nu degeaba mi se spune că sunt cea mai urâtă femeie dintre bărbați. Voi avea mai multe roluri de travestit.

Aici trebuie să le mulțumesc celor de la Opera Națională care au fost de acord să-mi împrumute o parte a costumelor necesare rolurilor mele”.

Cezar Ouatu: „E o parodie spectacolul pe care-l propunem”

Parteneri în noua poveste cu care intenționează să bată țara în lung și în lat îi sunt doi prieteni foarte buni, Marius Deneș, pianist de profesie, și Mihnea Niculescu, actor la bază. Cei trei au nume de scenă pe măsură: Placido Flamingo – Marius Deneș, Jose Carras – Mihnea Niculescu și Luciano Pavarouati, adică Cezar Oautu însuși.

„E o parodie spectacolul pe care-l propunem. O parodie de cea mai bună calitate. Încercăm să profităm în egală măsură și de talentul meseriei noastre, dar și de circumstanțe de moment. Muzica ne va fi un aliat de nădejde și foarte ușor de recunoscut.

Am inclus bucăți din `Fantoma de la Operă` sau din `Traviata. Sunt arii pe care publicul le va recunoaște cu multă ușurință. Nu am ocolit nici muzică ușoară de calitate, dar nu vreau să spun mai mult”, adaugă Cezar Oautu.

La cei 42 de ani ai săi, Cezar Oautu, e de părere că spectacolul lor se va impune repede atenției publicului. Artistul este convins că va avea șanse mari să poată fi prezentat de la anul și pe scene internaționale.

Până atunci însă bucureștenii sunt așteptați la show-ul lui Cezar Oautu și prietenii pe 24 noiembrie. Acesta va avea loc la Teatrul Elisabeta, la Sala Luceafărul.

Va urma Brăila și nu e deloc exclus ca acesta să se transforme într-un program de televiziune, cu ocazia sărbătorilor de sfârșit de an.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
UNGURII ne dau lecții. Cum ne face Ungaria de rușine. Situația e dramatică
Capital.ro
Mâna Maicii Domnului, planta-minune care are beneficii extraordinare asupra sănătății | Puțină lume știe ce boli poate vindeca
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! MODELUL pentru RECALCULARE de la Casa de PENSII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro