Vedeta din România care trece prin clipe cumplite. Familia ei din Ucraina nu poate ajunge la buncăre VIDEO

Vedeta din România care trece prin clipe cumplite. Familia ei din Ucraina nu poate ajunge la buncăre VIDEO
Vedeta din Romania care trece prin clipe cumplite. Familia ei din Ucraina nu poate ajunge la buncare

Soția unuia dintre cei mai mari oameni de radio din România trăiește clipe îngrozitoare, din cauza războiului declanșat de ruși în Ucraina. Frumoasa șatenă este îngrijorată de faptul că o parte din familia sa se află în capitala ucraineană Kiev, acolo unde conflictul militar nu pare să se încheie prea curând.

Soția lui Flick, îngrijorată de familia sa captivă în Ucraina

Denisa Filcea și-a exprimat îngrijorarea față de membrii familiei sale care au rămas în Ucraina, după ce Rusia a declarat război statului ucrainean în dimineața zilei de joi, 24 februarie.

Soția Domnului Rimă a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, referindu-se la rudele sale din Ucraina, care, cu disperare, încearcă să ajungă la un buncăr pentru a fi feriți de raza gloanțelor.

„În timp ce restul lumii caută senzaționalul și profită de situație să își mai dea cu părerea, o parte din familia mea, pe care eu mi-am ales-o, dacă se uită pe geam vede tancuri și se gândește dacă și cum să iasă din casă pentru a ajunge la un buncăr unde sunt alți membrii ai familiei lor. Nu e nimic senzațional în asta.”, a scris Denisa Filcea, la videoclipul postat pe InstaStory.

„Nu demult pe aici mă plimbam eu!”

Soția lui Flick a distribuit câteva fotografii pe Instagram, de pe vremea când a călătorit în Ucraina. Șatena și-a amintit, cu nostalgie, de vremurile când te puteai plimba, în siguranță, pe străzile din orașele ucrainiene.

„Nu demult pe aici mă plimbam eu, împreună cu prietenele mele, acum trec tancuri, soldați, explodează bombe și din când în când mai cade o rachetă”, a scris soția lui Flick, la una dintre pozele făcute în orașul Kharkov, pe care a postat-o pe Instagram.

„Brusc toată lumea se pricepe la război!”

De asemenea, Denisa Filcea apelează la spiritul civic al cetățenilor, sfătuindu-i pe oameni să fie mai buni și să-i ajute pe cei care au reală nevoie. Fostul model i-a criticat pe internauții care „răspândesc răutate”.

„Tipic românilor, brusc toată lumea se pricepe la război, toți știu ce urmează. Toată lumea are o părere, ați găsit încă un mod să fiți deștepți și interesanți (unii) pe internet. Alt mod prin care să fiți critici și să răspândiți răutate și ură.

Oare nu e acesta momentul oportun să punem punct acestui comportament și să ne gândim REAL dacă și ce putem face să fie MAI BINE, să fim mai bine, să fim mai buni NOI, nu tu sau eu, NOI la nivel COLECTIV? Nici acum nu s-a declanșat gândirea colectivă?

V-ați gândit că poate situația actuală e tot rezultatul urii și răutății răspândite in lume? Aaaa, nu! E vina unui SINGUR om, nu?!”, a completat Denisa Filcea, pe InstaStory.

Urmăriți Playtech.ro și pe