11 iul. 2022 | 18:50

Vedeta din România care și-ar schimba total look-ul: „Dacă aș avea bani, m-aș opera din cap până în picioare!” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Vedeta din România care și-ar schimba total look-ul: „Dacă aș avea bani, m-aș opera din cap până în picioare!” VIDEO EXCLUSIV
Vedeta din Romania care si-ar schimba total look-ul. Daca as avea bani, m-as opera din cap pana in picioare

Paula Chirilă este conștientă că timpul își pune amprenta pe felul în care arătăm, iar ea vrea să se mențină într-o formă cât mai bună. Prin urmare, vedeta și-a asumat de fiecare dată a ajuns la medicul estetician și și-a făcut mici retușuri legate de aspectul fizic.

Ce actriță din România vrea să-și schimbe look-ul

Colega lui Dan Capatos este interesată de tot ceea ce ține de frumusețe, începând de la creme, tratamente faciale sau corporale până la intervenții chirurgicale, care te ajută să arăți și să te simți bine. În urmă cu 6 ani, vedeta a ajuns, pentru prima dată, la medicul Florin Juravle.

Cea care a împrietenit-o cu esteticianul a fost prietena ei, Dj Wanda. Atunci, Paula și-a estompat ridurile de expresie și și-a subțiat talia, apelând la o liposucție, întrucât rămăsese cu burtică după naștere și nu reușea să scape de ea sub nicio formă.

În urmă cu doi ani, vedeta a apelat la o altă procedură, la nivelul feței. Niciodată vedeta de la Antena 1 nu a exagerat cu procedurile și și-a asumat deciziile luate.

„Am avut întotdeauna grijă de mine, sigur că da, acidul hialuronic nu a lipsit. Doctorul Juravle mi-a pus, la un moment dat, fire cu acid hialuronic care cumva făceau un soi de lifting foarte ușor, acidul hialuronic se resoarbe în piele.

Dacă aș avea bani, m-aș opera din cap până în piciaore! Nu aș avea nicio problemă! Dacă eu mă simt bine în pielea mea, cine, ce are cu mine? Nu am nicio teamă. E adevărat  că sunt și operații mai puțin reușite”, a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, Paula Chirilă.

Ce procedură își dorește Paula Chirilă

Perfecționistă de fel, actrița este foarte atentă la imaginea ei, iar atunci când observă vreo schimbare, se gândește imediat la alternative de remediere.

„Mi-aș face, îmi doresc să fac o liposucție a bărbiei, conturul mandibular, pentru că gravitația începe să își spună cuvântul.

Cine spune că, după 45 de ani o femeie nu își dorește nimic de la corpul ei, este o ipocrită. Mai lasă-mă cu ipocritele astea care spun că și-au pus apă minerală pe față, că nu le cred, bisturiu scrie pe ele”, ne-a spus râzând Paula Chirilă.

Actrița apelează și la diverse tratamente corporale, care să o ajute să arate impecabil. Atunci când simte că ia câteva kilograme în plus, coprezentatoarea emisiunii „Xtra Night Show” intră la dietă.

În trecut, Paula Chirilă a slăbit spectaculos cu înlăturând complet carbohidrații. Practic, Paula Chirilă a scos din alimentație făinoasele, cartofii, orezul, fructele dulci.

„Am studiat foarte mult această dietă. Este unul dintre regimurile de viață care se dau și în anumite afecțiuni și am considerat că mi se potrivește cel mai bine, pentru că data trecută am slăbit foarte mult cu dieta asta, după care mi-am bătut joc de ea și nu am mai ținut-o. Odată ce începi să o ții devine foarte simplu, schimbă metabolismul, dispar și poftele”, a subliniat ea.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro