Plecare surpriză la o emisiune de la Antena 1. A părăsit show-ul după 10 ani

Plecare surpriză la o emisiune de la Antena 1. A părăsit show-ul după 10 ani
Un personaj iubit pleacă de la Antena 1 după 10 ani

Fanii trustului Antena 1 sunt surprinși de veștile aflate. Un personaj extrem de iubit a decis să încheie colaborarea cu celebrul post TV. El a făcut parte dintr-o echipă fantastică ce aducea mereu zâmbetul pe buze tuturor. Iată că după 10 ani în care au funcționat deosebit acesta a hotărât să treacă la pasul următor. Cu siguranță mulți români care se uitau la acest show de noapte îi vor simți lipsa.

O vedetă de la Antena 1 părăsește trustul după 10 ani

Schimbare uriașă la Antena 1! Cătălin Bordea nu va mai face parte din echipa XNS. Acesta își ia adio de la Paula Chirilă și Dan Capatos. Celebrul comediant urmează să facă parte din alte proiecte.

El va participa la Asia Express și la România are rost, astfel că nu va mai putea să vină pe micile ecrane și aproape de miezul nopții la Antena Stars. Anunțul despărțirii de echipă a fost făcut chiar de celebrul prezentator.

S-a aflat oficial faptul că actorul va face parte din noul sezon al emisiunii pline de provocări, tensiuni și probe grele. Cel din urmă pornește în aventura vieții sale, departe de meleaguri.

Dan Capatos a mărturisit că Bordea va fi întotdeauna primit cu brațele deschise în Antena, dar acum se va bucura de noi începuturi și de alte experiențe.

,,Dacă va veni, aici vom fi și îl vom primi cu mare drag”

De asemenea, vedeta a mai menționat că până la începerea show-urilor comediantul își ia o pauză meritată pentru a se aduna pentru ce urmează să își facă apariția în viața sa.

“Dacă va veni, aici vom fi și îl vom primi cu mare drag. Cătălin se va duce și va reprezenta ceea ce a însemnat un Show Păcătos și XNS în bătălia pentru câștigarea noului sezonului al show-ului numit Asia Express, dar care am înțeles că se va schimba.

Tu poți să anunți că te duci, dar nu se știe cine o să mai fie, ce mare secret, primul concurent . Cel puțin până în toamnă Cătălin își ia o binemeritată vacanță”, a spus Dan Capatos.

A fost 10 ani alături de echipă

Amintim că el i s-a alăturat lui Capatos în calitate de coprezentator în urmă cu 10 ani. Cătălin Bordea a fost mai întâi la Un show Păcătos, ulterior la XNS.

,,Nu pleacă Bordea niciunde! Sau dacă o să plece, o să comunicăm cu siguranță, nu o să fie un secret. Chiar săptămâna viitoare urmează să ne vedem să renegociem contractul pentru Cătălin, dar fără intenția de a pleca, ci de a obține condiții actualizate la prezent”, spunea impresarul Călin Crețu în urmă cu puțin timp.

Iată că actorul a pus piciorul în prag și a anunțat pe toată lumea că este pregătit de schimbări mari în viitorul foarte apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI