Vedeta din România care și-a burdușit portbagajul cu dulciuri și suc, deși se chinuie să țină dietă FOTO EXCLUSIV

Vedeta din România care și-a burdușit portbagajul cu dulciuri și suc, deși se chinuie să țină dietă FOTO EXCLUSIV
Ce vedetă a renunțat la lupta dusă cu silueta ei

O vedetă cunoscută din România le spunea fanilor săi că este gata să își schimbe total stilul de viață pentru a ajunge la silueta pe care și-o dorește. Cu toate acestea, ea a fost surprinsă la cumpărături, unde a făcut câteva alegeri de produse care nu sugerează acest lucru.

Cum a fost surprinsă o vedetă din România la cumpărături

Gabriela Cristea vrea să revină la o siluetă de fotomodel, aceasta confruntându-se cu fluctuații de greutate după ce două sarcini. În momentul în care aceasta divorța de Marcel Toader, corpul ei trecea printr-o transformare uluitoare. Prezentatoarea de televiziune îi surprindea pe fanii săi.

Cu toate acestea, îndrăgita vedetă a acumulat kilograme în plus în timpul celor două sarcini, însă a reușit să scape de respectivele neplăceri. Ea îi anunța pe admiratorii săi că, de curând, s-a decis să recurgă la o nouă dietă pentru a se menține în formă și pentru a avea un stil de viață sănătos.

Gabriela Cristea, despre dieta pe care o ține

Ba chiar, mândra mămică le povestea admiratorilor săi că a reușit să renunțe la câteva alimente care nu o ajutau pentru a avea un trup de invidiat. Aceasta puncta că a reușit să înlocuiască anumite produse pe care le adoră mulți oameni, anume cartofii prăjiți, cu bucate special făcute pentru dietă.

„Sunt cartofi prăjiți de dietă, pe care am să-i prăjesc la cuptor. Îi băgăm la cuptor și nu sunt cartofi prăjiți sunt doar cartofi de dietă.”, spunea Gabriela Cristea, pe Instagram.

Ce a făcut Gabriela Cristea. Mulți o să fie surprinși

Cu toate acestea, chiar dacă Gabriela Cristea le spunea fanilor în urmă cu ceva timp că își dorește să recurgă la câteva schimbări, se pare că vedeta nu s-a putut abține în fața produselor pline de zahăr. Fosta vedetă Playboy s-a transformat într-o adevărată gospodină, însă a pierdut lupta cu kilogramele în plus.

Vedeta a fost surprinsă la Metro de către paparazzi Impact.ro, de unde a cumpărat toate produsele cu baxul, fără să se ferească de dulciuri și sucuri. Mulți fani nu o mai recunosc pe aceasta, ținând cont că în trecut câștiga admirația femeilor și incingea mințile bărbaților cu un corp tonifiat și forme armonioase.

De-a lungul anilor, vedeta de televiziune s-a confruntat cu numeroase probleme atunci când vine vorba despre kilogramele în plus. Se pare că Gabriela Cristea a vrut să ia o pauză de la dieta pe care o ține și să se bucure de câteva produse pline de zahăr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI