Vedeta din România care se va muta din țară. De ce a luat decizia și care este alegerea EXCLUSIV

Vedeta din România care se va muta din țară. De ce a luat decizia și care este alegerea EXCLUSIV
„Am putea să ne adaptăm oriunde”, declară vedetea, în exclusivitate pentru Impact.ro

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu vor aniversa pe data de 15 iunie zece ani de la căsătorie. Evenimentul l-au sărbătorit deja printr-o vacanță în doi, petrecută la Dubai. Într-un intreviu exclusiv pentru Impact.ro, artista ne-a vorbit despre cele mai frumoase, dar și cele mai grele momente din relația lor de cuplu. Nu ne-a asuns faptul că intenționează să se mute cu întreaga sa familie, într-o altă țară. Artista spune că de preferat ar fi Austria, acolo unde ea și soțul său au rude și ceva prieteni.

Giulia Anghelescu ne povestește despre cea mai frumoasă vacanță în doi

Vă apropiați de o frumoasă aniversare, pe care ați sărbătorit-o în avans…

„Urmează să sărbătorim 10 ani de căsătorie, pe 15 iunie. Recent, am făcut o preaniversare. Am fost doar noi doi ân Dubai. Pot spune că a fost cea mai frumoasă vacanță în doi până în acest moment, nici nu cred că va putea fi egalată în curând.

A fost specială, și eu și Vlad am fost surprinși de această destinație pe care o percepeam altfel, până să ajungem acolo. Ne-am dat seama că e extraordinar și că tot ce ne imaginasem noi despre Dubai era total diferit.

Am stat șase zile, iar copiii au rămas cu bunicii. Au fost ținuți în frâu, ei sunt mai stricți. Mami și tati îi răsfață puțin mai mult.”, ne declară Giulia Anghelescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Pe când următoarea vacanță?

„În iulie în Grecia, în aceeași locație ca anul trecut, abia așteptăm. De data aceasta cu copiii. La Dubai a fost prima noastră escapadă după foarte mulți ani.

Sunt mai bine de 4-5 ani de atunci. Întotdeauana trebuie să-ți faci timp să petreci și-n doi.”

Preferați concediile peste hotare?

„Suntem fani vacanțe, ne înțelegem foarte bine și la Predeal. Când suntem împreună, mereu găsim lucruri care să fie pe placul amândurora.”, mai spune Giua Angelescu.

Cum s-a cunoscut Giulia Anghelescu cu soțul său

Cum a început povestea voastră de dragoste?

„Ne știm de 17 ani, ne cunoșteam dinainte, aveam cam același cerc de prieteni. Pur și simplu s-a întâmplat să fim împreună, nu a fost un moment bine definit. Când e să fie, e, nimic nu-i întâmplător.”

Care ar fi cea mai frumoasă experiență trăită în doi?

„Avem o mulțime de amintiri, greu de nominalizat. Cea mai frumoasă experiență petrecută împreună a fost Sahariul din deșert. Pe lângă faptul că-i cea mai recentă, a fost și cea mai inedită.”

Dar cel mai greu moment?

„Perioada de un an și jumătate când am fost despărțiți. A fost o lecție care trebuia să vină în viața noastră, pe care am tratat-o cu maximă seriozitate. Pe cât de greu a fost atunci, pe atât de frumos a fost ceea ce a urmat.

Eu sunt de părere că lucrurile s-au întâmplat exact așa cum trebuia. Pur și simplu ne-am despărțit atunci, dar cred că amândoi știam că o să ne împăcăm. Contează prezentul, viitorul nu neapărat.”

„Am putea să ne adaptăm oriunde”

Ați călătorit cam prin toată Europa și nu numai. V-ați gândit să vă stabiliți în altă țară?

„Da, intenționăm să ne mutăm în altă țară. Dar deocamdată mai avem treburi de rezolvat aici. Noi cred că am putea să ne adaptăm oriunde ne-am hotărî să ne mutăm. Când vom face pasul ăsta, la un moment dat, vom analiza amănunțit toate aspectele.

Stăm foarte bine la capitolul adaptare în altă locație. Ne-ar plăcea în Austria, avem acolo rude și prieteni, dar nu se știe deocamdată. Avem încă treabă aici, vom alege când vor mai crește copiii puțin.”

Ce faci în prezent? Ți-e dor de o nouă emisiune tv?

„Deocamdată am doar proiectul online, și probabil piesa cea nouă, în această vară. Sunt convinsă că atunci când va apărea un proiect în televiziune care să mă provoace, cu siguranță o să revin.

Momentan nu e o prioritate, mi-e de ajuns ceea ce fac acum. Așa cum și proiectul ultimei emisiuni a venit pe neașteptate, așa se va întâmpla și cu altă emisiune.”, încheie interviul pentru Impact.ro, Giulia Anghelescu.