22 mai 2023 | 16:15

Vedeta din România care se reîntoarce la şcoală la 45 de ani. Ce cursuri vrea să urmeze cântăreaţa

Monden
Vedeta din România care se reîntoarce la şcoală la 45 de ani. Ce cursuri vrea să urmeze cântăreaţa
Vedeta din Romania care se reintoarce la scoala la 45 de ani. Ce cursuri vrea sa urmeze cantareata

Una dintre cele mai controversate vedete din România se întoarce în băncile școlii, pentru a urma cursuri la vârsta de 45 de ani. Focoasa blondină vrea să demonstreze că niciodată nu este prea târziu pentru a-ți urma visul. Despre cine este vorba.

Cântăreața Annes se apucă de design interior

Se află în atenția publicului larg de mai bine de 20 de ani, este carismatică, talentată și are un trup de adolescentă, la vârsta de 45 de ani. Controversata Annes a făcut o schimbare radicală în viața sa și a decis să se reîntoarcă în școală.

Vedeta a apelat la o reconversie profesională, dorind să-și continue studiile, urmând acum cursuri de design interior. De când s-a mutat de la bloc la casă, cântăreața Annes a jonglat cu tot felul de modele, culori, materiale și pattern-uri pentru a-și aranja locuința după bunul plac.

Pentru că a fost extrem de încântată de rezultatul final și a primit multe laude și din partea celor dragi, Annes a hotărât să ia trei luni cursuri de design interior.

„În pandemie, atunci când am stat cu toții atât de mult acasă am realizat cât de importante sunt casele noastre și cât de mult ne influențează starea interioară stilul în care sunt aranjate, ordonate și decorate. Cu toții am simțit nevoia de a acorda atenție spațiului în care locuim.

Vă aduceți aminte cozile imense de la magazinele de bricolaje. Așa mi-am pus și eu la treabă toată creativitatea de care am dispus și încetul cu încetul am descoperit o zonă fascinantă care merită explorată”, a declarat artista, în exclusivitate pentru click.ro.

Citește și Împăcarea anului în showbiz, după o despărţire mediatizată. S-au sărutat cu foc de faţă cu toţi. Foto

Ar fi renunțat la planurile de nuntă

La finalul cursurilor, Annes va primi un atestat care îi va permite să profeseze în domeniu, dezvoltându-și, astfel, pasiunea.

În altă ordine de idei, conform sursei citate anterior, frumoasa artistă ar fi renunțat la planurile de nuntă, în ultima perioadă, deși de mai bine de 20 de ani trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de managerul ei, Dan Anghel.

Solista ar fi amânant de câteva ori evenimentul din cauza restricțiilor impuse în ultimii ani, în contextul pandemiei de COVID-19.

În prezent, blondina se concentrează pe terminarea casei sale și pe ultimele detalii legate de gard și porțile metalice. În plus, Annes și-a făcut o trupă de coveruri cu care repetă de zor și abia așteaptă să meargă împreună cu colegii la evenimente.

Citește și Nou scandal în showbiz. Cântăreaţa din România pusă la zid pentru relaţia cu un bărbat cu 25 de ani mai tânăr: „Mă vorbesc urâtele”

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie pentru cei care primesc pensia PRIN POȘTĂ. Anunțul venit chiar astăzi, 27 APRILIE
Capital.ro
Horoscop 28 aprilie 2024. Racii petrec timp de calitate cu cei dragi, Vărsătorii sunt deschiși la noi colaborări
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! ACTELE care SCHIMBĂ totul
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro