Vedeta din România care poate reveni la TV. Ce planuri are pentru o nouă emisiune

Vedeta din România care poate reveni la TV. Ce planuri are pentru o nouă emisiune
O bomba sexy revine la TV?

Ani la rând, blondina a făcut furori cu aparițiile sale la Antena 1. Dezinvoltă, mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta TV s-a făcut mereu plăcută, iar fanii au apreciat-o pentru asta. Deși a intrat într-un con de umbră, în urma celor două nașteri, bomba sexy nu ar refuza o revenire spectaculoasă pe micile ecrane. Ce se gândește să facă pe viitor? Rămâne fidelă matinalului care a consacrat-o sau vrea să încerce altceva?

Ce vedetă ar putea reveni în televiziune

După cum poate ți-ai dat seama, vedeta la care facem referire este Flavia Mihășan, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Blondina a luat o pauză de la emisiuni, pentru a se dedica familiei, mai ales că este mamă de băieți. Deși a trecut prin două nașteri, silueta nu i-a fost afectată deloc, așa că se poate întoarce oricând pe sticlă. Care îi sunt planurile de viitor.

Flavia Mihășan se întoarce la TV?

Viața Flaviei Mihășan este foarte agitată, dar frumoasă datorită lui Tudor și Carol, cei doi băieți pe care îi are cu Marius Moldovan. Dansatoarea a intrat în atenția publicului în momentul în care a preluat rolul de asistentă la celebrul matinal de la Antena 1, lucrând cu Dani Oțil și Răzvan Simion. După ce a stat o perioadă lungă acasă, vedeta TV a făcut dezvăluiri interesante despre carieră. Întrebată de jurnaliștii Ego.ro de ce proiect din televiziune s-ar simți atrasă în acest moment, blondina a răspuns:

„Să știi că îmi pun întrebarea aceasta foarte des pentru că se apropie momentul, în mai bebe face 2 ani și ar trebui să îmi fac niște planuri. Am propuse diverse întâlniri pentru proiecte, dar nu știu să îți zic în acest moment. Ce pot să spun este că maternitatea m-a schimbat foarte tare și ar trebui să fie ceva care să mă împlinească pe mai multe planuri. Ar trebui să fie ceva cu substanță”.

Ce gen de emisiune ar accepta acum

Deși multe celebrități și-au încercat norocul la reality show-uri de genul „Survivor”, „Asia Express” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Flavia Mihășan rămâne fidelă matinalului.

„Recunosc că mie mi-a plăcut foarte tare matinalul. Pentru mine nu a fost niciodată ceva greu de făcut și mi-ar plăcea genul acela de program, mai ales pentru că nu durează toată ziua. Dar nu știu, aștept să văd ce îmi rezervă viitorul”, a spus ea pentru aceeași sursă mai sus menționată.

Ori de câte ori își amintește de debutul în televiziune, simpatica dansatoare mărturisește că nu avea prea mari așteptări de la castingul pentru „Neatza cu Răzvan și Dani”. Totul i s-a părut provocator, dar iată că a făcut parte din echipă foarte mulți ani.