Vedeta din România care nu se poate căsători nici în anul 2022. Ce se întâmplă cu nunta ei, de fapt

Vedeta din România care nu se poate căsători nici în anul 2022. Ce se întâmplă cu nunta ei, de fapt
Ce se întâmplă cu nunta unei cunoscute vedete

O vedetă din România abia așteaptă să ajungă la altar alături de alesul său. Aceasta visează să aibă parte de o nuntă ca în povești, însă, din păcate, ea nu o să poată organiza evenimentul nici în 2022. Cântăreața a făcut dezvăluiri despre ce o să se întâmple în viitor, de fapt. Mulți fani s-au întristat.

Ce vedetă nu se poate căsători în 2022

Maria Constantin și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Stoica. Vedeta speră să aibă un mariaj cu acesta, însă anul 2022 nu vine încărcat cu mult noroc pentru ca acest eveniment să aibă loc. Aceasta speră că o să se căsătorească în 2023, mai ales pentru că ține cont de anumite reguli.

Vedeta a mărturisit că vrea să își lase fratele să se căsătorească în 2022, ținând cont că acesta amână evenimentul de aproximativ doi ani. Maria Constantin a explicat că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, așa că își dorește să se ferească de ghinion.

„Da, cu iubitul meu am făcut planuri, dar nu la ce vă gândiți.

Probabil nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business.

Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe.

Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special.”, a zis Maria Constantin pentru Fanatik.

Maria Constantin, pregătită să devină mămică pentru a doua oară

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă Lătărețu, alături de care are un copil. Mariajul nu a rezistat și vedeta și-a refăcut viața și a ajuns în fața altarului cu Marcel Toader, care a murit în 2019. Vedeta speră că o să se bucure de căsnicie alături de partenerul ei de acum, Robert Stoica.

De asemenea, vedeta își dorește să devină mămică pentru a doua oară, însă lasă lucrurile să vină de la sine.

„Sigur, dacă Dumnezeu vrea și ne dăruiește acest minunat cadou. Noi lăsăm lucrurile să vină de la sine pentru că am învățat de la viață că nu trebuie nimic programat, important este să fim bine, să fim sănătoși și restul este de la Dumnezeu.”, a mai zis Maria Constantin.