Vedeta din România care nu se lasă de fumat deși a avut cancer. Imaginile sunt dezolante FOTO EXCLUSIV

Vedeta din România care nu se lasă de fumat deși a avut cancer. Imaginile sunt dezolante FOTO EXCLUSIV
Vedeta din România care nu se lasă de fumat deși a avut cancer. Imaginile sunt dezolante FOTO EXCLUSIV

Este o vedetă super cunoscută în România, iar ultimii ani au fost un chin pentru ea.

Vedeta din România care nu se lasă de fumat deși a avut cancer

A fost diagnosticată cu cancer și a reușit să îl învingă. Acum, se reface și profită de fiecare moment din viața ei.

Cu toate acestea, ea a fost surprinsă în fața unei clinici de înfrumusețare din Constanța în timp ce trăgea cu poftă dintr-o țigară.

Chiar dacă medicii au avertizat-o cu privire la riscurile fumatului, iar trecutul ei medical este unul delicat, vedeta noastră nu pare să țină cont de nimic, așa că și-a aprins nonșalantă o țigară și a început să o fumeze.

De altfel, Eugenia Șerban arată incredibil de bine pentru vârsta ei. După ce s-a tuns scurt, din cauza cancerului pe care l-a avut în 2019, actrița pare că înflorește pe zi ce trece.

Eugenia Șerban și-a ținut boala în secret

La 51 de ani, ea spune că se simte mult mai bine și din luna iunie a anului acesta a început să urce din nou pe scenă în spectacole.

„N-a fost ușor la început, pentru că oricine aude cuvântul cancer îl asociază cu moartea. Abia pe urmă am prins curaj și înveți să lupți.

Am aflat că am cancer la un control de rutină. Îndemn orice femeie din lume asta să facă acele controale de rutină, o dată pe an.

Medicul mi-a spus că ceva nu este în regulă, a vrut să facă investigații mai multe și, în ziua în care făcea și o biopsie brusc s-a hotărât, când eu eram anesteziată, să le spună asistentelor să-mi facă și o ecografie de sân.

A fost ziua în care am aflat că am cancer ginecologic și două tumori și la sâni”, a mai spus Eugenia Șerban.

Actrița are un nou iubit

Ea a ținut totul secret pentru că nu ar fi rezistat ca presa să dezvolte subiectul. A păstrat totul pentru ea și pentru apropiați, cei care au și ajutat-o să lupte pentru viața ei și să își revină.

Din fericire, Eugenia Șerban a fost suficient de puternică încât să învingă cancerul.

Și pe plan romantic actrița duce bine. Ea a declarat că iubește și este iubită.

„Acum iubesc și sunt iubită. Am avut iubiți care m-au răsfățat cu cadouri scumpe. Mi s-au pus chiar diamante în pomul de Crăciun”, a spus ea.

Acum, actrița a căpătat multă încredere în ea. Se bucură de viață ca și cum ar fi ultima zi și a învățat să petreacă timp cu ea și să se iubească.

„În viața mea nu va mai există ‘nu pot’, căci mi-am dat seama că se poate. Acum am învățat să mă iubesc mai mult, să petrec mai mult timp cu mine și să nu mai las pe mâine orice lucru care m-ar putea bucura azi’, a mai spus artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI