Vedeta din România care își va micșora sânii: ‘Au ajuns până la buric’. Ia exemplul Simonei Halep

Vedeta din România care își va micșora sânii: ‘Au ajuns până la buric’. Ia exemplul Simonei Halep
Vedeta din România care vrea să își micșoreze sânii. Nu mai este deloc mulțumită de aspectul lor

O vedetă de la noi a decis să își facă o schimbare de imagine. Aceasta a hotărât să își micșoreze sânii pentru că nu mai este deloc mulțumită de forma lor. Mulți dintre români știu că același gest a fost făcut de Simona Halep, dar din alte motive. Despre cine este vorba acum? Cea din urmă a slăbit multe kilograme în ultima perioadă, iar aspectul acesta nu o mai satisface deloc. ,,Au ajuns până la buric”, a subliniat ea.

Vedeta din România care vrea să își micșoreze sânii: prin ce chinuri trece?

O vedetă Antena Stars a mărturisit fanilor că are probleme din cauza sânilor. Aceasta nu mai este deloc mulțumită de forma lor, mai cu seamă după ce a slăbit câteva kilograme bune.

Mai exact, este vorba despre Ana Morodan. Celebra contesă digitală se gândește din ce în ce mai mult la operația pentru micșorarea lor.

Blondina are 37 de ani și este mereu îndrăzneață, iar niciodată nu s-a ferit să își pună în evidență și calitățile fizice. Vedeta a apelat la o serie de terapii alternative pentru tratarea durerilor de spate, dar o posibilă soluție pe termen lung ar fi o operație în acest sens.

„Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric! Am o inteligență, însă, peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală -boschetă!

Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numita bilă de către prietenul meu! Am luat și ceva kilograme!”, s-a confesat vedeta care a fost prezentă luni seară la un eveniment de beauty.

,,Nu mai sufăr de depresie”

De asemenea, vedeta nu se sfiește să recunoască și problemele din viața de zi cu zi, fiind foarte reală și transparentă cu cei care o urmăresc în mediul online și pe TV.

Ana s-a luptat ani de zile cu depresia și cu episoadele de anxietate extremă prin care a trecut. Multe din stările sale au început după ce și-a pierdut tatăl, bunica și bunicul în doar o săptămână. Mai mult decât atât, cea din urmă și-a pierdut și mama la scurt timp după.

„Psihologul mi-a zis să merg la pădure în weekend să iau contact cu soarele mai mult. Dar singură nu merg că mi-e frică. Nu mai sufăr de depresie însă”, a mi spus contesa „digitală”.