Ana Morodan, emisiune nouă la Antena Stars. Când începe REAlă

Ana Morodan, emisiune nouă la Antena Stars. Când începe REAlă
Cât începe emisiunea Anei Morodan de la Antena Stars?

Ana Morodan vine în fața fanilor cu o veste uriașă. Celebra Contesă Digitală a pus mâna pe un proiect care o va propulsa. Vedeta le-a măturisit internauților că se mută pe TV, iar cât de curând o vor vedea în cadrul emisiunii REAlă. Când începe show-ul mult așteptat de la Antena Stars? Cei care o iubesc pe blondină așteaptă cu nerăbdare să vadă cum îi va sta pe TV în propria emisiune.

Când începe REAlă by Ana Morodan: emisiune va fi pe Antena Stars

Ana Morodan cu siguranță și-a luat fanii prin surprindere după ultima veste. Contesa Digitală urmează să revină pe micile ecrane, dar de această dată într-un proiect ce siguranță o va propulsa. Amintim că vedeta a făcut parte din juriul Masked Singer România chiar în prima ediție a show-ului.

Iată că acum o vom vedea pe TV în propriul său proiect care se numește REAlă by Ana Morodan. Acesta este un reality show care își propune să urmărească o zi obișnuită din viața celebrului influencer. Ana urmează să apară în fața fanilor chiar de sâmbătă, 26 februarie, de la orele 22:00, la Antena Stars.

Astfel, în fiecare sâmbătă și duminică vom vedea peripețiile blondinei din timpul liber, dar și din momentele în care încearcă să își pună cap la cap business-urile. Cea din urmă i-a asigurat pe telespectatori că nu va fi deloc banal ceea ce urmează să vadă, mai cu seamă că au putut o cunoască și în alte conjuncturi în afară de show-ul cu măști și online. Aceasta a luat parte și la proiectul ‘Poftiți la circ’, dirijat de Nea’ Mărin.

,,O să fie imposibil să mimez sau să regizez”

,,Când cei de la Antena Stars mi-au spus că vor să producă un reality show despre viaţa mea REAlă, am zis că sunt mai nebuni ca mine! Camere non stop în jurul meu? Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, bârfele, întâlnirile, dormitoarele?

Dar, cu cât e mai exagerată propunerea şi mai provocatoare ideea, cu atât mi-e imposibil să spun nu! Aşa că, iată-mă, de pe 26 februarie, cu primul reality de online celebrity la TV, cu toate cărţile pe masă (şi alea de tarot) şi paietele pe mine, un tur de forţă absolut real prin viata mea de contesă autoproclamată şi antreprenor workaholic.

O să fie imposibil să mimez sau să regizez, o să spun tot, veti vedea business-ul de a fi Ana Morordan, oamenii, lumea mea şi mă aştept ca după primul sezon să ajung ori la bal, ori la spital. Vă asigur că oriunde o fi, nu va fi deloc banal. În concluzie, încă nu aţi văzut nimic, dar veţi vedea tot de pe 26 februarie”, a declarat aceasta.

Amintim că ea este unul din primele personaje de la noi care și-a construit marca personală în online, transformând-o apoi în locomotivă de imagine pentru afacerile ei. Ea a urmat cursuri specializate pentru a deveni un avocat de renume, dar moda și iubirea pentru spectacol au ținut-o departe de o astfel de meserie.