Vedeta din România care își dorește să adopte 2 copii. Adela Popescu a fost uluită: ‘Este vorba despre iubirea supremă’

Vedeta din România care își dorește să adopte 2 copii. Adela Popescu a fost uluită: ‘Este vorba despre iubirea supremă’
Ce cântăreață își dorește să aibă o familie mare

O vedetă cunoscută în România a surprins-o pe Adela Popescu. Frumoasa cântăreață a dezvăluit ce planuri uriașe are. Aceasta își dorește să adopte 2 copii. Fanii ei au rămas uluiți în momentul în care au aflat totul despre gestul impresionant pe care vrea să îl facă.

Ce își dorește să facă o cunoscută artistă. Adela Popescu a fost impresionată

Nicoleta Nucă visează să devină mămică în viitor. Vedeta își dorește să aducă pe lume o fetiță, dar și să adopte 2 copilași pentru a le schimba viața pentru totdeauna. Frumoasa artistă a mărturisit că nu s-a interesat momentan de ce trebuie să facă, așteptând momentul în care o să fie pregătită.

Totuși, vedeta știe deja că o să fie o mamă desăvârșită și o să facă tot ce este posibil pentru ca micuții ei să aibă parte de tot ce este mai bun.

„Este un vis mare al meu, din fericire și iubitul meu a fost pe aceeași lungime de undă. Nu știu de unde a pornit, dar am înțeles că este vorba despre iubirea supremă. Copilul tău este firesc, este cel mai natural lucru să îl iubești.

Sunt sigură că o să îl iubesc ca pe copilul meu. Ne dorim și un copil al nostru, o fetiță. Mi-aș dori să mai adoptăm 2 copii chiar, depinde. Momentan nu m-am interesat, este un plan de viitor îndepărtat.

Când o să ne hotărâm că ne dorim copii, o să începem să ne interesăm. Este destul de complicat procesul.

Nu am acum în mine acest instinct și nici atracție prea mare, dar știu sigură că o să fiu o mamă exemplu. Am o dorință de a avea grijă.”, a povestit Nicoleta Nucă la Vorbește lumea.

Nicoleta Nucă, totul despre nuntă: ‘Să fie ceva intim, pentru noi și familia noastră’

Frumoasa cântăreață s-a logodit de curând cu alesul ei, așa că fanii așteaptă cu sufletul la gură să o vadă îmbrăcând rochia de mireasă.

Aceasta a mărturisit că încă nu s-a apucat de organizare, ținând cont de haosul produs din cauza pandemiei. Artista visează să se căsătorească într-un cadru restrâns, peste hotare, într-o locație absolut superbă.

„Nu am stabilit nimic de nuntă, e ciudat cu tot ce se întâmplă în pandemie. Ne dorim să o facem peste hotare, într-un număr extrem de restrâns, vreo 10-12 oameni.

Să fie ceva intim, pentru noi și familia noastră. Ne gândeam în Capri, undeva pe o stâncă, cu o priveliște superbă.”, a mai zis vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI