Vedeta din România care câștigă 17.000 de euro lunar. Din ce face atâta bănet, ușor

Vedeta din România care câștigă 17.000 de euro lunar. Din ce face atâta bănet, ușor
Vedeta din România care câștigă 17.000 de euro lunar

Supranumită ”contesa digitală”, vedeta din România care acum câștigă cât alții în câțiva ani a avut un început dificil pe autostrada frumosului. A plecat din Aradul natal cu doar 200 de lei în buzunar, a lăsat în urmă profesia de avocat pentru care se pregătise, prietenii și familia, s-a mutat în București și și-a pus pe roate pasiunea, care i-a devenit loc de muncă.

Suma fabuloasă câștigată de o vedetă din România: încasează 17.000 de euro lunar

Ana Morodan a reușit să-și facă o carieră din imaginea sa. Acum este o antreprenoare de succes, dar a pornit afacerea dintr-o întâmplare. Și-a creat un blog de modă, apoi lucrurile pur și simplu s-au întâmplat, greul venind tocmai când binele a luat amploare.

Ea a fost primul blogger de stil personal din România, începând în anul 2010, în orașul natal, inspirată de bunica sa și de eleganța acesteia. Acum, are o comunitate de peste 150.000 de oameni care o urmăresc numai pe Instagram, fără a-i aduna și pe cei care îi citesc blogul sau postările de pe Facebook. Ușor, a intrat și în lumea televiziunii, participarea la Asia Express dându-i aripi.

După muncă, și răsplată. Însăși ”contesa digitală” a devoalat câștigurile sale pe o lună, declarându-se bucuroasă de succesul atins, mărturisind în schimb că nu-și mai găsește fericirea în munca depusă.

A suferit de sindromul burnout

„Normal e să te întorci și spre nevoile tale. Adică-i fain să faci bani, să ai business-uri de succes, dar în momentul în care nu ai niciun pic de timp pentru tine, creierașul pleacă. N-aș vrea să mă bucur de toate reușitele mele în business la Spitalul 9. Nu sunt stâlpul anxietății în România, toți suntem, dar eu glumeam încontinuu că ziceam, mi se părea că o să ajung la Spitalul 9”, a declarat Ana Morodan.

„M-am dus la un psiholog și i-am zis >

Mai mult, la un moment dat, Morodan a povestit în cadrul emisiunii ”XNS”, de la Antena 1, că a avut gânduri sinucigașe, din cauza epuizării psihice. Ea a suferit de sindromul de burnout.

„Este ceva îngrozitor. Simțeam că dacă și clipesc, corpul meu se va duce involuntar la cuțit și îl bagă în mine! Am crezut că nu mai trec în 2019”, a declarat vedeta online.