Ana Morodan, probleme mari de sănătate. Va suferi o nouă operație. Ce a pățit

Ana Morodan, probleme mari de sănătate. Va suferi o nouă operație. Ce a pățit
Ana Morodan, probleme mari de sănătate. Va suferi o nouă operație

Ana Morodan muncește din greu, iar stesul și oboseala și-au pus amprenta asupra fizicul ei, mai ales de când a venit din ”Asia Express”, iar corpul ei a început să aibă altă formă. Bloggerița a slăbit considerabil.

Ana Morodan va suferi o nouă operație

Ana Morodan, supranumit în mediul online ”Contesa digitală”, s-a întors marcată din Asia Express, Drumul Elefantului dovedindu-se mult prea solicitant pentru ea și partenerul ei, Adrian Teleșpan. Cu toate acestea, aventura a avut și plusuri. Bloggerița s-a întors în România cu nouă kilograme mai puțin, plus încă trei pe care le-a dat jos ulterior, din cauza insomniilor. Mândră de punctul în care a ajuns silueta sa, a făcut eforturi pentru a rămâne la măsurile de atunci, astfel că astăzi, ajunsă la 47 de kilograme, a hotărât că vrea să arate mai bine.

„Cred că hormonal, acum un an și jumătate, s-a întâmplat ceva. Din momentul acela eu nu m-am mai îngrășat. Știi că e zicala aia că «respiri și te îngrași»? Așa eram și eu. Eu acum pot să pot să mănânc 10 pizza în fiecare zi și nu pun niciun kilogram pe mine. Nu știu de ce, că mi-am făcut analize și toată lumea mi-a zis că mi s-a schimbat metabolismul, nu am nicio boală, nu am nimic”, a mărturisit Ana Morodan pentru Libertatea.

Aceasta a vorbit și despre dezavantajele pe care noua siluetă le-a adus, anume scăderea fermității bustului și a posteriorului, drept pentru care, în scurt timp, se va ocupa de recăpătarea formelor sale cu ajutorul medicilor esteticieni. Însă, vedeta spune că va mai aștepta până să-și facă această schimbare, având în vedere că vara nu este cel mai potrivit anotimp pentru o asemenea intervenție chirurgicală.

„Singurul dezavantaj este că mi-a scăzut bustul. Dacă-mi spunea cineva vreodată că eu, cupa D, o să ajung să port sutien cu burete, îi ziceam că a luat-o razna. Eu, în viața mea nu am stat la o coadă, când apăream cu decolteul. Prietenul meu, Claude, se uita într-o zi la pozele mai vechi și-mi spunea că aveam un bust așa de mare că, atunci când intram pe ușă, întâi îmi intrau sânii, și după jumătate de oră apăream și eu. Dar mă voi duce la domnul doctor și voi face operația de ridicare, pentru că, acum, trebuie să-mi leg sânii cu scotch”, a mai dezvăluit Ana Morodan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI