Vedeta din România care a renunțat la mașina de lux. Acum conduce un scuter de 7.000 de lei FOTO EXCLUSIV

Vedeta din România care a renunțat la mașina de lux. Acum conduce un scuter de 7.000 de lei FOTO EXCLUSIV
O vedeta pe care o vezi des la TV a renuntat la bolidul de lux

Îl vezi mai mereu la televizor, dar nu știi foarte multe lucruri despre viața lui personală. Un celebru prezentator TV a fost surprins de paparazzi Playtech-Impact pe șoselele patriei în timp ce conducea un scuter electric de 7000 de lei. Vedeta a renunțat la bolidul de lux – marca BMW X5, în valoare de 100.000 de euro, pentru confortul unui moped. Despre cine este vorba?

O vedetă Antena 1 a renunțat la mașina de lux

Dan Capatos nu are nevoie de prea multă prezentare. Moderează de mulți ani emisiunea „Xtra Night Show” (Antena 1), spunând că este meseria pe care și-a dorit-o încă din copilărie. Iubește profesia de jurnalist la nebunie, făcând față cu brio tuturor provocărilor, mai ales că face emisiuni în direct. Puțini români știu, însă, că vedeta TV ar fi trebuie să fie inginer.

„Jurnalismul a fost tot ce mi-am dorit să fac în viaţă. Cred că este singurul domeniu în care m-am şi priceput să fac ceva. Eu sunt exemplul acelei teorii româneşti conform căreia omul care nu ştie să facă nimic se face ziarist. Sunt afon în ceea ce priveşte meseriile, nu mă văd făcând inginerie, economie sau drept.”, a precizat Dan Capatos, într-un interviu pentru Taifasuri.

Cum a fost zărit prezentatorul TV

Pe lângă pasiunea pe care o are pentru clubul de fotbal Dinamo, Dan Capatos este un împătimit al motoarelor, ce-i drept, cu mai puțini cai putere. Recent, celebrul prezentator TV a fost zărit pe paparazzi Playtech-Impact în timp ce conducea un scuter de ultimă fiță. Cât costă un astfel de vehicul pe două roți? Am aflat toate detaliile.

Ei bine, Dan Capatos a renunțat la bolidul de lux BMW X5, în valoare de 100.000 de euro, pentru un scuter electric, prietenos cu mediul, a cărui valoare nu este mai mult de 7000 de lei. Moderatorul de la „Xtra Night Show” a fost surprins plecând de acasă călare pe moped, pentru a merge la sediul Antenelor, unde filmează celebra emisiune de cancan.

Imaginile vorbesc de la sine

Din imagini se poate observa că bărbatul se pricepe să conducă pe două roți și se strecoară în trafic ca un motociclist experimentat (Vezi FOTO în GALERIE). În plus, poartă cască și geacă de piele, semn că pune preț pe siguranță. Trebuie să recunoaștem că îi stă foarte bine lui Capatos în această ipostază, nu-i așa?

Poveste de dragoste demnă de un scenariu de film

În ceea ce privește viața personală a vedetei Antena 1, Dan Capatos este o persoană foarte discretă și rezervată. Totuși, prezentatorul TV a oferit câteva detalii despre femeia care îi este alături de două decenii. Povestea lor de dragoste este demnă de o telenovelă de succes. Pe vremea când s-au cunoscut, atât Dan, cât și Monica aveau o altă relație, iar ea urma să se căsătorească. Dar atracția dintre cei doi a fost atât de puternică, încât a amânat planurile de nuntă pentru a fi împreună cu bărbatul de care se îndrăgostise.