Cum ar fi sabotat-o Dan Capatos pe Simona Gherghe, de fapt. Irinel Columbeanu l-a dat de gol VIDEO

Cum ar fi sabotat-o Dan Capatos pe Simona Gherghe, de fapt. Irinel Columbeanu l-a dat de gol VIDEO
Irinel Columbeanu, detalii despre cum ar fi sabotat-o Capatos pe Simone Gherghe

Irinel Columbeanu și-a surprins fanii în ultimele luni. Acesta a oferit o serie de mărturii incredibile cu privire la familia sa, relația cu fosta soție și detalii din viața lipsită de griji de când era milionar. De asemenea, el a povestit și despre un moment în care a fost prins pe picior greșit, iar Dan Capatos l-a avertizat că fostei soții urmează să i se întindă o cursă. Ce implicare ar fi avut-o Simona Gherghe în acest scenariu?

Dan Capatos ar fi sabotat-o pe Simona Gherghe: mărturiile lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a fost un personaj puțin discret într-o perioadă în ceea ce privește viața lui de familie, lucru dovedit în urma mărturiilor ascunse din timpul mariajului cu Moni.

Fanii fostului cuplu au fost asaltați cu povești care ar fi rămas ascunse în celebra vilă de la Izvorani dacă bărbatul nu hotăra să le pună în cărțile sale. Iată că acesta nu se oprește aici, iar recent a acceptat invitația la un podcast unde s-a arătat extrem de transparent.

El a oferit câteva detalii despre momentul în care a fost prins în jacuzzi cu mai multe domnișoare, peisajul fiind încă unul motivele de divorț dintre el și mama fetiței lui. Dan Capatos l-a avertizat atunci că soției sale urmează să i se întindă o ,,capcană” în cadrul unei emisiuni.

Afaceristul a menționat că în ciuda a ceea ce s-a scris atunci, lucrurile s-au desfășurat cu totul altfel decât au ajuns la urechile Monicăi. Se specula că fetele au ajuns în cercul restrâns al bărbatului pentru a-l seduce într-o încercare de a genera mai multă publicitate. Afaceristul consideră însă că a fost victima unei înscenări.

,,Monica Gabor a fost pradă mai ușoară”

,,Monica Gabor a fost pradă mai ușoară. Divorțul a fost grăbit prin niște metode expuse chiar în acest volum de altfel (n.r. Chintesența). Fetele cu care am fost surprins în acel jacuzzi au fost plătite să ajungă acolo.

Am auzit teorii care spunea că poate Monica a fost în spatele acestei înscenări. Au fost atâtea teorii că nu cred că aveți dvs. minute.

Eu mai mult decât să le dau afară și să le explic unde este poarta, ca să plece spre nord în orașul Brașov, de unde erau, cu propria lor mașină, deși nu înțelegeam cum puteau să conducă că erau bete amândouă, ce altceva să fi făcut”, a spus el în podcastul ,,Ameritat cu Nasrin”.

,,Am primit un telefon de la domnul Capatos”

Bărbatul a fost sunat la scurt timp de Dan Capator. Prezentatorul TV l-a anunțat că soția sa urmează să fie invitată la o emisiune pentru a fi pusă față în față cu două din fetele din jacuzzi. Totul trebuia să se întâmple în emisiunea Simonei Gherghe, în direct.

,,Eu am primit un telefon când era scandalul, de la domnul Capatos, care încerca să saboteze o emisiune a colegei lui, Simona Gherghe, unde o chemase pe Monica să intre în direct cu cele două fete, cele două sirene din jacuzzi.

Capatos m-a prevenit pe mine să nu o las să se ducă pentru că avea să fie pusă față în față cu aceste fete, printr-o transmisiune live. Asta se cheamă să sabotezi emisiunea unei colege”, a povestit el.