Vedeta din România care ajunsese să câștige atât de mulți bani că nu știa ce să facă cu ei: “Salariul Andreei Esca era o glumă”

Vedeta din România care ajunsese să câștige atât de mulți bani că nu știa ce să facă cu ei: “Salariul Andreei Esca era o glumă”
Vedeta din România care a ajuns să câștige foarte bine.

O vedetă de la noi a mărturisit că a ajuns să câștige foarte mulți bani. Bărbatul cunoscut de români a susținut că nici nu știa pe ce să cheltuiască sumele care îi intrau în cont lună de lună. Acesta i-a mărturisit lui Mihai Morar că a avut posibilitatea să facă o televiziune de știri, dar a refuzat pentru că atunci câștiga deja peste cât ar fi avut nevoie pentru o viață bună. ,,Salariul Andreei Esca era o glumă’‘, a declarat el. Despre cine este vorba?

Vedeta din România care a ajuns să câștige mulți bani: ,,salariul Andreei Esca era o glumă”

O vedetă de la noi a cunoscut succesul în TV și în mediul online de o bună perioadă. Românii îl adoră pe bărbat și urmăresc cu mare atenție aparițiile sale. Mai exact, este vorba despre Marius Tucă. Cel din urmă a fost extrem de transparent în cadrul unui interviu recent și a mărturisit că a reușit să câștige extrem de bine.

Acesta a făcut dezvăluiri neașteptate despre banii pe care îi lua lună de luni el, dar si Andreea Esca în perioada de început în televiziune. Jurnalistul a subliniat că atunci câștiga sume pe care nici nu știa cum să le cheltuiască. Conform bărbatului, salariul cunoscutei știriste era la momentul acela ,,o glumă”.

,,Am avut, am avut (n.r. șansa să facă o televiziune de știri). Pentru că eram bine (n.r. de ce nu a făcut), câștigam atât de mult, să nu se supere Andreea pe mine, salariul Andreei era o glumă, față de cât câștigam eu atunci și ca șef de ziar și ca om care făcea televiziune, era vorba de bani foarte mulți.

Știi că e întrebarea aia dacă ai da timpul înapoi și toți spun nu, eu da, aș schimba, aș face acea televiziune, aș lua și un radio. Aș face un ziar care să fie al meu. Și astăzi aș face, cu toate riscurile”, a spus Marius Tucă în podcast-ul lui Mihai Morar.

„Eram perfecționist, nu eram mulțumit deloc”

Într-un alt interviu, Marius Tucă a dezvăluit că atunci când a atins succesul câștiga 10.000 de dolari, bani cu care nici nu știa ce să facă. El era mulțumit din punct de vedere financiar, dar abia reușea să se odihnească pentru că muncea mult.

„Eram perfecționist, nu eram mulțumit deloc. Am făcut (n.r. – televiziune) de la 30 la 40 ani, eram pe altă planetă. Dormeam câteva ore pe noapte. La 10-11 eram la ședința de sumar. (n.r. – la Jurnalul Național, unde a fost director editorial). E un consum incredibil”, spunea Marius Tucă.