Marius Tucă pleacă din televiziunea lui Adrian Sârbu, Aleph News. Detalii de ultimă oră

Marius Tucă pleacă din televiziunea lui Adrian Sârbu, Aleph News. Detalii de ultimă oră
Marius Tuca pleaca de la Aleph News

Bomba anului în mass-media. După plecarea lui Dan Negru de la Antena 1, televiziunea unde a fost rege al audiențelor timp de 22 de ani, Marius Tucă părăsește postul Aleph News al fostului patron de la PRO TV, Adrian Sârbu. Cei doi au încetat colaborarea profesională după trei ani de zile.

Marius Tucă pleacă de la Aleph News

Acum trei ani de zile, jurnalistul Marius Tucă se poza alături de Adrian Sârbu pe Instagram, acolo unde anunțau internauții că încep o frumoasă colaborare profesională la Aleph News, televiziunea fostului patron PRO TV.

Potrivit celor de la Pagina de Media, realizatorul TV și Adrian Sârbu nu vor mai colabora în ceea ce privește proiectele media de la Aleph News. Talk-show-ul Marius Tucă Show se difuzează, în continuare, la Aleph News, cu toate că edițiile ce rulează de la începutul anului sunt reluări.

Societatea Aleph Media a fost fondată de Adrian Sârbu în februarie 2019. Atunci, compania intra cu 50% din acţiuni în postul de radio Smart FM, iar cealaltă jumătate din acțiuni era deținută de Marius Tucă. În 2015, faimosul realizator TV a preluat Smart FM după ce fostul proprietar, Valentin Nicolau, a murit.

Adrian Sârbu și Marius Tucă, parteneri de afaceri

În noiembrie, Adrian Sârbu vorbea, în cadrul emisiunii Marius Tucă Show, despre noul proiect Aleph Business, pe care abonații DIGI abonații îl pot viziona, în grila de programe, în pachetele analog și digital, postul TV fiind inclus în lista Must-Carry.

„Noi astăzi am aruncat doi termeni în piaţa media, în vlogosferă, în internet şi anume: Aleph şi social television. Ce putem face? Să-i aruncăm şi să-i lăsăm să vedem cum zboară singuri sau încercăm să-i explicăm. Eu zic să încercăm să îi confirmăm prin ceea ce facem.

Şi ceea ce facem este proiectul Aleph care astăzi trăieşte prima lui iteraţie, numită Aleph News, un canal de News care va trăi o altă ipostază numită Aleph Business, poimâine Aleph Education, ajungem până la urmă şi la canalul de cultură urbană, numit Smart Tv.“, a spus Adrian Sârbu la Marius Tucă Show.

Tot în toamna anului trecut, Marius Tucă a lansat noul post TV Smart TV, în parteneriat cu Adrian Sârbu, canal TV ce presupune emisiuni de tip talk-show, fiind axat pe dialog. Principala emisiune ce rula era Marius Tucă Show. Audiențele nu au fost din cele mai bune.

Urmăriți Playtech.ro și pe