Vedeta din România care a încălcat două legi grave, chiar ieri. Imaginile cu dovada sunt grăitoare

Adrian Enache uită de reguli

Adrian Enache, rebelul permanent din muzica rămânească, nu se dezminte nici de data asta. Recent colegii de la Impact.ro l-au surprins pe rebelul Adrian Enache încălcând atât regulile de ciculație, cât și cele epidemiologice.

Adrian Enache uită de reguli

Celebrul artist, Adrian Enache, este recunoscut pentru ieșirile sale în derapaj. Dar de data asta a cam uitat de orice reguli. Paparazzi Impact.ro au decis să-l urmărească zilele trecute pe artist. Au constatat că nu numai că a încălcat regulile de circulație, dar parcă a uitat și de măsurile de protecție.

Pe unul din bulevardele bucureștene, Adrian Enache a fost surprins mergând cu viteză pe linia de tramvai, ulterior fiind surprins traversând și prin zone nepermise. Cum asta nu e tot, rebelul Adrian Enache a uitat și de masca de protecție.

Adrian purta masca sumar, doar acoperindu-i gura, nu și nasul așa cum spune legea. Marele lui noroc, spun cei de la Impact.ro, a fost că nu a dat nas în nas cu poliția, la ora matinală la care acesta a încălcat regulile. (vezi galeria)

Dacă ar fi fost surprins de poliție ar fi scos din buzunar pentru încălcarea regulilor de circulație cam 2.000 de lei, plus amenda pentru purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție.

În octombrie, celebra revistă ”OK Magazin” i-a luat un interviul rebelului Adrian Enache, interviu în care artistul a vorbit despre actuala situație din România, declarând:

”Nu! Absolut deloc! Virusul există, dar nu vorbim de o pandemie, ci de o epidemie. Acesta este Al Treilea Război Mondial bacteriologico-economic. Trăim în frică şi manipulare, cam despre asta este vorba. Mi-am văzut de treabă. Ca angajat al teatrului de revistă “Constantin Tănase”, m-am mutat cu activitatea online.

Nu am făcut nimic diferit de ceea ce fac în mod normal. Viaţa de sportiv te face să ai o anumită conduită, să te antrenezi, să te vitaminizezi. Ştiu exact ce este bine pentru mine şi cum să îmi cresc imunitatea. Şi asta nu de acum, ci de foarte mult timp, iar spălatul pe mâini e ceva normal. Nu era nevoie să vină acest virus ca să aflu.” a declarat Adrian Enache.

Artistul nu este speriat de pandemie

În același interviu Adrian a răspuns și unei întrebări care i-a mai fost adresată de-a lungul timpului, după ce era anunțată oficial relația sa cu Iuliana Marciuc. Întrebat dacă are în intenție să se căsătorească cu Iuliana, și despre secretul relației lor, de aproape 25 de ani, artistul a răspuns:

”Păi dacă e secret, înseamnă că nu îl dezvăluim, nu? Oricum, lăsând glumă la o parte, am tot vorbit în legătură cu acest subiect, am spus destule. Ce nu se ştie încă, aş vrea totuşi să rămână într-o cutiuţă misterioasă.

Căsătoria în sine este principalul motiv de divorţ! Asta spune Iuliana Marciuc şi sunt total de acord cu ea.”, a mai declarat Adrian Enache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI