Vedeta din România care a fost amendată în Spania. Ce a pățit când a mers în vacanță acum puțin timp EXCLUSIV

Vedeta din România care a fost amendată în Spania. Ce a pățit când a mers în vacanță acum puțin timp EXCLUSIV
O vedetă de la noi a fost amendată în Spania. Ce a făcut?

Bianca Mihaela Lixandru, Bibi pe numele de scenă, are deja, la 20 de ani, tot ceea ce-și dorește. Cariera sa este în plină ascensiune și-și poate permite vacanțe în orice colț al lumii. Artista a petrecut câteva zile la Palma de Mallorca, unde a avut și câteva peripeții. Aceasta a fost amendată cu aproximativ 100 de euro, întrucât a depășit timpul regulamentar de parcare, în timp ce se afla la un service cu telefonul care-i căzuse în apă.

Amendă pentru o vedetă de la noi: ce a pățit în vacanță în Spania?

Bianca Lixandru are parte de o vară fierbinte, și la propriu și la figurat. Artista de doar 20 de ani, cu peste un million de urmăritori pe instagram, are concerte peste concerte și multe contracte de imagine de onorat.

Aceasta și-a permis, recent, o scurtă vacanță, de doar câteva zile, pentru refacere, în Palma de Mallorca, unde a avut parte de mai multe peripeții. După cum ea însăși le-a mărturisit prietenilor săi virtuali, din dorința de a face cât mai multe fotografii, Bibi și-a scăpat telefonul în apă.

„Am spus hai la plajă că o să fie frumos. Că o să-mi cadă telefonul în apă și că o să am parte de cele mai nebune 3 zile prin Palma de Mallorca n-am mai spus”, a mărturisit aceasta.

Amendată că a depășit timpul de parcare

Ei bine, incidentul cu telefonul i-a atras artistei și o amendă de circulație de aproximativ 100 de euro. Asta pentru că, în timp ce se afla la un service pentru a reuși să salveze toate amintirile sale de pe aparatul vechi, care s-a stricat, fiind nevoită să-și cumpere un altul chiar din Spania, Bibi a depășit timpul de parcare, reușind să se întoarcă la mașină mult mai târziu. Vedeta a făcut haz de necaz, după această întâmplare, bucuroasă însă că reușise să-și recupereze fotografiile.

  • S-a întors cu răni din apă

Ghinioanele nu au ocolit-o pe artista ce se bucură de o mare popularitate mai ales în rândul Generației Z, care-i fredonează majoritatea melodiilor, precum și „Haide vino înapoi”, piesa pe care acum ea o cântă în duet cu Nick, fostul partener de scenă din N&D al Deliei Matache, prima care de altfel a interpretat acest hit. Artista s-a lovit și s-a ales cu răni la picioare din cauza pietrelor din apă.

Și-a luat singură mașină la 18 ani

Sprijinită în carieră de părinții săi, mai ales de mama ei, care-i este mereu alături, Bibi a reușit să-și cumpere mașina visurilor sale, din proprii săi bani, câștigați la concerte, cu puțin timp înainte de a împlini 18 ani. Deși și-a dorit încă de mică să urmeze o carieră muzicală, artista nu a neglijat niciodată școala și a fost mereu premiantă.

„Școala e școală. Am terminat cu o medie foarte bună. Dacă ești un om ordonat și știi să-ți organizezi timpul, e imposibi să nu faci ce-ți propui sau dorești. Eu îmi doresc foarte mult să fac muzică, pot să lupt pentru visul acesta și e imposibil să nu-mi iasă ce vreau să fac”, a spus artista, care în prezent este studentă în anul al doilea.