Vedeta din România care a bifat jumătate din cuceririle lui Ilie Năstase: “N-am avut 2.500 de femei ca el” (exclusiv)

Vedeta din România care a bifat jumătate din cuceririle lui Ilie Năstase: “N-am avut 2.500 de femei ca el” (exclusiv)
Vedeta din România care a bifat jumătate din cuceririle lui Ilie Năstase

Comicul Jean Paler are în palmares povești de amor fără număr; nu ca Ilie Năstase, dar pe aproape, glumește chiar el. Șarmul îl propulsa în fața doamnelor, admite acesta.

Jean Paler, vedeta din România care a bifat jumătate din cuceririle lui Ilie Năstase

Actorul Jean Paler a dat timpul înapoi și a povestit, într-un interviu pentru Impact, despre aventurile tinereții, dar mai ales despre cum reușea să ajungă la sufletul femeilor, deși nu avea bani sau faimă.

„N-oi fi fost eu frumos ca Ilie Năstase, n-am avut peste 2.500 de femei, cum se laudă, dar la jumătatea lui tot am fost. El avea bani și faimă, eu eram vesel. Orice femeie se apropie de un tip pus pe șotii, să o facă să zâmbească.

Mă iubeau femeile, pentru că nu sunt zdravăn, mă vedeau mai zăpăcit. Toate îmi ziceau: ”Băi, tu nu ai necazuri, ești doar un râs și o glumă? Păi, chiar dacă am necazuri, cine mi le rezolvă? Doar eu și Dumnezeu”, a declarat actorul pentru publicația numită.

De altfel, și pentru colegii de scenă Paler era un adevărat balsam în lungile turnee din America. Spunea bancuri și astfel reușea să facă oboseala tuturor să dispară.

„Am fost în turnee de o lună și jumătate, în America, am făcut zeci de mii de kilometri, dar n-am simțit oboseala. Ce mai râdeam un Irina Loghin, și ea este foarte veselă și știe bancuri. Suntem prieteni, am mâncat împreună o pâine, din spectacole, nu ai cum să-i uiți pe cei alături de care ai muncit!”, a rememorat vedeta.

A bifat o căsnicie și un divorț

Jean Paler a trecut printr-o căsnicie și un divorț. De câțiva ani locuiește cu o femeie dragă sufletului lui, în apartamentul său din Sinaia.

„Am pe cineva, o femeie care are grijă de mine, nu e de ieri, de azi, în viața mea. Dar, după vârsta de 50 de ani, sunt bune două femei de câte 25 de ani! Glumim cât trăim, căci o viață avem”, a completat el.

E nerăbdător să înceapă munca 

Peste problemele de sănătate a trecut, așa că artistul este nerăbdător să revină pe scenă, la vară, în spectacolele de pe Litoral: „Să fim sănătoși să ne revedem cu bine, la mare, de peste 30 de ani joc la teatrele de vară, distrez turiștii. În plus, mă așteaptă pescărușii, eu am cheile de la ei, trebuie să le dau drumul. Îmi place să mă trezesc dimineața, să mă plimb pe plajă singur, să văd răsăritul, nimic nu este mai frumos.

Înainte, începeam spectacolele din data de 15 mai, dar de ceva vreme încep cam din 15 iulie, când se mai încălzește. Vom vedea acum, în pandemie, cum vor sta lucrurile. Este destul de greu pentru spectatori, căci trebuie să poarte masca, dar acum cu toții stăm așa afară. Anul trecut, de dragul nostru, al artiștilor, au venit sute de turiști să ne vadă. Am râs cu ei, ne-au aplaudat. E bun umorul în pandemie, mai uităm de necazuri”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI