Vedeta din România care a atras privirile trecătorilor. Ce gest a făcut în plină pandemie

Vedeta din România care a atras privirile trecătorilor. Ce gest a făcut în plină pandemie
Ce a facut vedeta din Romania in pandemie

Sunt momente inedite cu Anca Serea, după ce a ieșit din izolare. Cum a ajuns aceasta să se salute cu prietenii, după ce soțul ei, Adi Sînă, a fost infectat cu coronavirus.

Vedeta din România care a atras privirile trecătorilor

Anca Serea și Adi Sînă au trecut prin momente grele, după ce soțul acesteia a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Amintim că artistul a început să se simtă rău la începutul lunii noiembrie și a decis să se izoleze de restul familiei. După episoade de frisoane și febră Adi Sînă a reușit să depășească boala, fără să-i infecteze pe cei șase copii sau pe soția lui, Anca Serea.

Anca Serea a fost surprinsă în oraș, pentru prima dată după ce a ieșit din carantină, de către reporterii Impact.ro. Vedeta a fost nevoită sa stea în izolare întrucât soțul ei, artistul Adi Sînă, a fost infectat cu virusul COVID-19. Ea a fost surprinsă alături de o prietenă când intra într-o vilă din zona Dorobanți din Capitală. Astfel că pentru a păstra măsurile de distanțare socială necesare și pentru a se feri de viruși, cele două femei s-au salutat cu cotul, fără să-și atingă mâinile, și au avut în mână câte un buchet de flori.

Cum a trecut Anca Serea prin perioada dificilă din viața sa

De altfel, Anca Serea ne-a povestit în exclusivitate cum a trecut peste această perioadă dificilă din viața de familie. După ce testul i-a ieșit pozitiv, Adi Sînă s-a izolvat de restul familie sale și s-a retras în mansarda casei. Timp de trei săptămâni cei doi parteneri nu s-au văzut, cu toate că locuiau sub același acoperiș. Din fericire, artistul a avut o formă ușoară a bolii. Adi Sînă s-a recuperat cu vitamine și paracetamol, prescrise de medici.

„Am avut noroc că Adrian a avut totuși o formă mai ușoară. El nu a avut simptome foarte grave, doar febră și frisoane. Așa ne-am și dat seama din prima că are Covid. Apoi și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Nu a avut însă complicații deloc. Nu știu de unde ar fi putut să ia acest virus, pentru că el nu a mai cântat deloc în perioada asta. Acum e bine, sănătos”, a povestit Anca Serea pentru playtech.ro.

Cum o lasă statul român pe Anca Serea fără averea de la fostul soț

Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de 10 ani de zile și au o familie completă și fericită. Dar înainte de a deveni doamna Serea-Sînă, brunetă a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care este tatăl biologic al celor doi copii mai mari ai brunetei: David și Sarah. Vedeta a rămas văduvă când era foarte tânără, iar Anca Serea a primit o avere fabuloasă, fiind deținătoarea a mai multor terenuri de lângă București.

Anca Serea va trebui însă să renunțe la aceste terenuri, obligată de statul român. Aparent, legea o forțează pe soția lui Adi Sînă să renunțe la o parte dintre proprietățile primite de la fostul partener de viață, după ce Guvernul României a decis exproprierea mai multor parcele de teren din Ilfov. Motivul este unul important, proprietatea Ancăi Serea urmând să fie utilizată pentru construirea autostrăzii de centură a Bucureștiului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI