Vedeta din România care a ales calea credinței. Înainte poza nud, acum merge la pelerinaje

Vedeta din România care a ales calea credinței. Înainte poza nud, acum merge la pelerinaje
Ce vedetă din România s-a schimbat drastic

Multe vedete au decis să renunțe la lumina reflectoarelor și să aleagă un alt drum. Totuși, una dintre cele mai cunoscute persoane din trecut s-a decis să uite de carieră și să se schimbe total, așa că a ales să meargă pe calea credinței.

Ce vedetă s-a schimbat total. Mulți nu o mai recunosc

Carmen Pleșea era cunoscută drept ‘îmblânzitoarea de șerpi’ în urmă cu aproximativ 10 ani, făcând furori încă de la primele apariții. Aceasta era atrasă de ținutele care îi puneau în evidență formele generoase, prefera o coafură tip codițe afro și se afișa peste tot cu pitonul Kaa.

Fosta parteneră a lui Costin Mărculescu nu refuza să pozeze nud, iar mișcările ei seducătoare, dar și machiajul strident o scoteau mereu din anonimat. Totuși, aceasta s-a decis să dispară brusc din lumea mondenă, chiar dacă era extrem de cunoscută de către publicul român.

Ajunsă la vârsta de 55 de ani, Carmen Pleșea este de nerecunoscut. În timp ce în trecut atrăgea toate privirile și se bucura de atenție din partea tuturor, acum a ales să își ducă viața departe de ochii curioșilor și a găsit alinarea în credință.

Cum arată Carmen Pleșea la 55 de ani. A renunțat la viața din showbiz

Fosta îmblânzitoare de șerpi a trecut prin foarte multe probleme. Aceasta s-a decis să nu mai apară în lumina reflectoarelor după ce și-a pierdut companionul, pe șarpele Kaa. Totuși, dramele prin care a trecut Carmen Pleșea nu s-au oprit aici, iar suferința ei a marcat-o.

Vedeta și-a pierdut mama după ce aceasta s-a luptat cu o boală cruntă, așa că a decis să meargă pe calea credinței. Aceasta s-a schimbat total după ce a găsit alinare în rugăciune. Carmen Pleșea a uitat de machiajul pe care îl prefera odinioară, dar și de codițele afro.

Carmen Pleșea s-a refugiat în credință

Din când în când, aceasta mai postează diferite fotografii pe Facebook, așa că nu mică le-a fost mirarea tuturor în momentul în care au observat cât s-a schimbat fosta vedetă. Aceasta a apărut într-o poză alături de câteva prietene în timp ce mergea la biserică, observându-se că timpul și-a pus amprenta asupra ei.

De asemenea, fosta vedetă s-a îndreptat și către un domeniu extrem de interesant. Carmen Pleșea se ocupă de propriul site, unde vinde holograme și brățări energetice. Aceasta s-a decis să uite de momentele din trecut și să îmbrățișeze o nouă viață după traumele suferite de-a lungul timpului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI