Vedeta din România acuzată că a furat iubitul unei asistente TV. Cum a fost dată de gol: „Ai fost atât de bună”

Vedeta din România acuzată că a furat iubitul unei asistente TV. Cum a fost dată de gol: „Ai fost atât de bună”
O vedetă din România a reușit să fure iubitul unei asistente TV.

O vedetă din România a primit acuzații grave! Aceasta se pare că ar fi furat iubitul unei asistente TV cunoscute. Ea a fost dată de gol chiar de femeia care a trebuit să își ia adio forțat de la fostul său partener. ,,Mulțumesc că i-ai spus să mă părăsească”, a susținut aceasta. Despre ce nume cunoscut în showbiz-ul românesc este vorba? Fanii celor două au rămas fără cuvinte în fața celor auzite recent.

O vedetă din România a furat iubitul unei asistente TV: „Ai fost atât de bună”

O asistentă TV i-a adus acuzații grave Alexandrei Stan. Celebra cântăreață este cunoscută pentru relațiile controversate de dragoste. Blondina a avut parte de povești amoroase eșuate și se pare că a reușit să intre și într-un cuplu deja format doar pentru bunul ei plac, a susținut asistenta TV de la Star Matinal.

Cea din urmă i-a trimis un mesaj tranșant artistei în care i-a subliniat că este sigură că a făcut intenționat acest lucru. Alexandra Stan este deja un nume cunoscut și cu siguranță poate să aibă orice bărbat dorește.

Cu toate astea, ea ar fi decis să calce pe cadavre și să o facă pe o tânără să sufere. Cântăreața este acuzată că i-ar fi furat iubitul Biancăi Alexandra, spunându-i să o părăsească pentru că îi este dor de el. Starul internațional ar fi intervenit în relația Biancăi și i-a trimis mesaje iubitului ei.

,,M-ai folosit doi ani…”

Asistenta TV a mai menționat că a avut o relație de doi ani cu fostul partener, timp în care acesta a folosit-o. Tânăra a subliniat că a avut mult de suferit din cauza artistei care a lăsat-o fără o persoană dragă după o intervenție minoră. Fanii celor două au rămas fără cuvinte atunci când au văzut mesajul incredibil. Cei mai mulți speră ca lucrurile să nu fie adevărate.

,,Mulțumesc Alexandra Stan, pentru că ai fost atât de bună și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească, pentru că îți este dor de el și vrei ceva serios, chiar dacă știai că este cu cineva! Diego Musik, poate acum o să devii celebru, așa cum ți-ai dorit.

Tu cauți oportunități, nu iubire! M-ai folosit doi ani, dar acum Dumnezeu mi-a arătat calea. Îți doresc toate cele bune alături de noua ta Alexandra! Sper că ea va avea mai multă grijă de tine, decât am avut eu! Amin!”, a scris Bianca Alexandra, pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playtech.ro și pe