Vedeta de la Puterea Dragostei, amendată pentru că a ieșit din casă. Polițiștii l-au „ușurat” de 3.000 de lei

Vedeta de la Puterea Dragostei, amendată pentru că a ieșit din casă

Indemnul insistent al președintelui Klaus Iohannis în această perioadă este: „Stați în casă”, această acțiune ajutând la nerăspândirea virusului. Astăzi este prima zi de carantină totală; prima zi în care sunt în vigoare articolele din Ordonanța Militară 3, care restricționează circulația cetățenilor din România. Personalul abilitat mișună prin oraș pentru a se asigura că oamenii respectă regulile. Printre cei regăsiți de autorități fără vreun motiv pe străzi se numără și o vedetă de la ”Puterea Dragostei”, care a fost amendată cu 3.000 de lei pentru nesăbuința sa.

Vedetă de la Puterea Dragostei, amendată cu 3.000 de lei pentru că a ieșit din casă

Ordonanța Militară nr. 3 privind măsurile de prevenire a răspândirii noului virus a fost publicată în noaptea de marți spre miercuri în Monitorul Oficial, Partea I, așa că prevederile ei au intrat în vigoare. Persoanele în vârstă de peste 65 de ani, considerate cele mai vulnerabile în fața pandemiei, trebuie să stea în casă pentru a se proteja. Acestea vor avea voie să iasă din casă între orele 11.00 și 13.00, pentru cumpărături sau asistență medicală. Excepție fac cei care sunt încă angajați sau desfășoară activități agricole, a transmis ministru de Interne, Marcel Vela.

Cât despre cei în putere, lor li se recomandă, de asemenea, să nu părăsească locuința în timpul zilei decât pentru aprovizionare curentă ori pentru deplasarea la serviciu, în condițiile în care nu pot lucra de la domiciliu. Unii se conformează, alții ba. Deși nu se află printre oamenii nevoiți să stea pe drumuri într-un asemenea context, Jador, vedetă de la ”Puterea Dragostei”, și-a părăsit locuința fără temei. Drept urmare, oprit de oamenii legii, a fost amendat cu 3.000 de lei.

„Cel mai frumos cadou din partea Poliției Române. M-am dat cocoș și m-a oprit Poliția. Am luat amendă. Vă mulțumesc, domnilor polițiști. Amendă…3.000 de lei. Nu era nevoie, dar asta este”, a spus Jador, într-o înregistrare video postată pe Tik Tok.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI