Lidl și Kaufland, colaborare în aceste vremuri grele. Ce se întâmplă cu cele două lanțuri de magazine

Kaufland dă o nouă lovitură în România. Mutarea pe care nu o aștepta nimeni

Lidl și Kaufland au dat mână cu mână în aceste vremuri grele. În ce constă colaborarea celor două lanțuri de magazine? „Salutăm inițiativa de a ne simți #ÎmpreunăÎnSiguranță. #Responsabilitatea face diferența”.

Lidl și Kaufland, colaborare în aceste vremuri grele

Zilele acestea, distanța socială primează. Trebuie să stăm în casă, însă, dacă locul de muncă al unora permite mutarea lui acasă, alții sunt nevoiți să rămână încă pe baricade. Medici, jurnaliști, casierițe, paznici, gunoieri, toți poartă măști de protecție, mănuși, și continuă să vină la program pentru a fi în slujba noastră.

În aceste vremuri, e clar că greul adună oamenii, cel puțin din inițiativa Lidl și Kaufland. Cele două lanțuri de magazine și-au unit forțe și au cumpărat 100.000 de recoltoare pentru exudat nazal și faringian/mediu transport viral, necesare pentru realizarea testelor de diagnostic molecular pentru depistarea COVID-19, pe care le-au donat Ministerului Sănătății.

„Responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi, mai ales în această perioadă”

„Responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi, iar diferența o putem face tot noi, ajutând. Avem o responsabilitate în comunitățile în care ne desfășurăm activitatea și ne-o asumăm în continuare, cu solidaritate. Așa că ne-am unit forțele și am achiziționat 100.000 de recoltoare pentru exudat nazal și faringian/ mediu transport viral, necesare pentru realizarea testelor de diagnostic molecular pentru depistarea COVID-19, pe care le donăm Ministerului Sănătății”, au informat reprezentanții Lidl.

 

„Zilele acestea trebuie să stăm #ImpreunaInSiguranta și să ieșim doar atunci când avem nevoie cu adevărat.  Echipele noastre din toată țara nu pot sta în casă și, de aceea, din solidaritate, se încurajează și își trimit mesaje de susținere.

Colegii din depozitul Lugoj ne-au surprins cu un video prin care le mulțumesc echipelor din magazine pentru tot efortul și implicarea neîntreruptă. ?‍♀?‍♂ Suntem extrem de mândri și recunoscători echipei noastre minunate! Felicitări tuturor!”, este mesajul reprezentanților Klaufland.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI