Vedeta de la Pro TV s-a transformat total. Avea piercing-uri în adolescență, iar acum parcă e altă femeie

Vedeta de la Pro TV s-a transformat total. Avea piercing-uri în adolescență, iar acum parcă e altă femeie
Cine este vedeta de la Pro TV care a trecut printr-o transformare uimitoare

În vârstă de 34 de ani, o vedetă de la Pro TV s-a transformat total. În adolescenţă avea piercing-uri, aculta muzică punk şi se simţea mereu neînţeleasă. Acum, parcă e altă femeie.

Cine este vedeta de la Pro TV care a trecut printr-o transformare totală

Deşi rolul ei din “Vlad” este unul de femeie de afaceri, mereu elegantă şi cu dorinţa de a se îmbogăţi, în viaţa reală Olimpia Melinte este cu totul altfel. Vedeta de la Pro TV povesteşte că s-a transformat total. În adolescenţă avea piercing-uri, părul scurt, se simţea neînţeleasă şi asculta numai muzică punk.

“Am fost foarte răzvrătită și mă simțeam mereu neîneleasă. Dar ăsta e un lucru perfect normal în adolescență. Bine că am trecut peste acea perioadă! Am avut dispute cu profesorii, m-am tuns scurt prin clasa a zecea și mi-am făcut piercing-uri în nas, buză și sprânceană, ascultam muzică punk.

Pot să spun că atunci a început să se nască în mine ideea de cinema, urmăream toate filmele cu Kate Winslet, Angelina Jolie sau Hilary Swank, le citeam interviurile și, ușor-ușor, încolțea în mine visul de a face, într-o zi, film”, a povestit actriţa pentru Viva.ro.

Olimpia Melinte joacă, în serialul-fenomen, rolul Elizei Dragomir, fosta iubită a lui Vlad, însă spune că nu se regăseşte mai deloc în personaj.

“E destul de mare diferența dintre mine și personajul meu, începând cu exteriorul, cu ”ambalajul”, pentru că ea e o tipă foarte elegantă, e o business woman care lucrează la un cazinou… Am învățat multe de la Eliza, dar suntem foarte diferite. Cu siguranță, eu nu aș trăda niciodată oamenii pe care-i iubesc. Mi-a fost foarte greu să o înțeleg pe Eliza”, a mai spus aceasta.

Olimpia Melinte, despre copilăria petrecută la Iaşi

În cadrul interviului, Olimpia Melinte, în vârstă de 34 de ani, povesteşte despre copilăria plină de aventuri petrecută în Iaşi, frumosul oraş moldovean.

“Copilăria mea s-a petrecut la Iaşi, printre povești audio ascultate la pick-up, păduri în care iarna mă dădeam cu sania și casa bunicilor, unde totul era magic și unde primeam toată atenția de care aveam nevoie.

Părinții munceau mult, mama lucra în ture, tata avea un program imposibil, cu delegații și plecări peste tot prin țară, așa că până am mers la școală mi-am petrecut mare parte din timp cu bunicii. A fost o copilărie plină de aventuri”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI